ce pofta imi este! astazi înca nu am mancat decat... doua cafele ;) Sper ca mai târziu, intr-o alta postare , ne vei prezenta reteta :) Te pup Happy WW! :)
@CARMEN Sunt chiar doua "tuturiale" la finalul articolului:P. Unul aici pe blog si altul realizat pentru revista (cred ca diferenta e la cantitatea de zahar in aluat. o data am pus 1 lingura si o data 2). La cele cu branza compozitia avea branza de vaci :P si atat. (nu am avut atunci nici smantana .. nici unt ca sa fac pasca asa ca am incercat sa vedem cum ies si au fost bune. branza de vaci era facuta in casa.)
@Iustina Dorobantu din cauza modului de "impaturire". si eu am ramas uimita cand am descoperit reteta. voiam de mult briose si nu am forme. toate de cumparat sunt silicon sau teflon si eu nu vreau asa ceva.. :D
@Spunsieu :D timpul de pregatire al umpluturii e de aproximativ 15 minute (spalat, curatat, taiat mere, calit si lasat la racit). aluatul ia cam tot atat. din cantitatea care iese se fac doua tavi a cate 6/8 briose. dureaza cam 20-25 minute o tava.:D
daca iti fac cu ochiul incearca-le. chiar merita :)
Mmmm! Ce apetisante! Sunt convins că s-au epuizat imediat.
RăspundețiȘtergereHappy Ww! :-)
Fotografiile mele pentru mircurea tăcută sunt aici:
RăspundețiȘtergereSă ai o noapte liniștită !
Ce minunatii gustoase! :))
RăspundețiȘtergereHappy WW!
yummy
RăspundețiȘtergereBun, bun!
RăspundețiȘtergereMa duc dupa reteta, ca nu rezist!
ce pofta imi este! astazi înca nu am mancat decat... doua cafele ;)
RăspundețiȘtergereSper ca mai târziu, intr-o alta postare , ne vei prezenta reteta :) Te pup
Happy WW! :)
Ce bine arata! Mi-am adus aminte de niste coltunasi pe care ii facea bunica...
RăspundețiȘtergeremmmm....
Imi seamana a branzoaice :) Bravo bucatarului !
RăspundețiȘtergereMi-ai facut o poftaaaa!
RăspundețiȘtergere@alexandrone chiar asa a fost:)!
RăspundețiȘtergereHappy WW!! :)
@Liviu Bimbea Multumesc frumos ! Le-am admirat :D
RăspundețiȘtergere@Minnie Happy WW:)! Si eu ma bucur ca le-am descoperit <3!
RăspundețiȘtergere@Maria :D
RăspundețiȘtergere@Silvia si eu repet "figura" ori de cate ori am ocazia. :)
RăspundețiȘtergereSi maine se iveste o ocazie:)).
@CARMEN Sunt chiar doua "tuturiale" la finalul articolului:P. Unul aici pe blog si altul realizat pentru revista (cred ca diferenta e la cantitatea de zahar in aluat. o data am pus 1 lingura si o data 2).
RăspundețiȘtergereLa cele cu branza compozitia avea branza de vaci :P si atat. (nu am avut atunci nici smantana .. nici unt ca sa fac pasca asa ca am incercat sa vedem cum ies si au fost bune. branza de vaci era facuta in casa.)
:*
Happy ww:D
@Iustina Dorobantu din cauza modului de "impaturire". si eu am ramas uimita cand am descoperit reteta. voiam de mult briose si nu am forme. toate de cumparat sunt silicon sau teflon si eu nu vreau asa ceva..
RăspundețiȘtergere:D
@Dani P. da, da! :D Si unele sunt chiar cu branza. Dar sunt diferite la gust de branzoiace (alta compozitie). Multumesc mult :).
RăspundețiȘtergere@Spunsieu :D
RăspundețiȘtergeretimpul de pregatire al umpluturii e de aproximativ 15 minute (spalat, curatat, taiat mere, calit si lasat la racit). aluatul ia cam tot atat. din cantitatea care iese se fac doua tavi a cate 6/8 briose. dureaza cam 20-25 minute o tava.:D
daca iti fac cu ochiul incearca-le. chiar merita :)
Daca sunt cu branza, ma inscriu si eu pe lista de asteptare :) Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereSa ai o noapte linistita, Rux!
arata Yummy! <3 :D
RăspundețiȘtergere@Elly W. am facut si cu branza :D. dar reteta este cu mere;).
RăspundețiȘtergereIti multumesc:D
@C.L.M. merci frumos:D
RăspundețiȘtergerearata tare bine! sa va fie de bine (am sosit cu intarziere)
RăspundețiȘtergere@piticidarvoinici multumim! Acum ma pregatesc sa fac inca un rand de briose cu mar - nu e prea tarziu, chiar daca doar virtual:)
RăspundețiȘtergere