miercuri, 6 noiembrie 2013

Miercurea fara cuvinte "Briose"





Episodul 70de la Miercurea fara cuvinte
Cand "marul" devine briosa. 
Reteta pe blog Briose cu mere, in Revista Atelierul Savuros – “Brioşe cu mere”.

24 de comentarii:

  1. Mmmm! Ce apetisante! Sunt convins că s-au epuizat imediat.
    Happy Ww! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografiile mele pentru mircurea tăcută sunt aici:

    Să ai o noapte liniștită !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce minunatii gustoase! :))
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun, bun!
    Ma duc dupa reteta, ca nu rezist!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce pofta imi este! astazi înca nu am mancat decat... doua cafele ;)
    Sper ca mai târziu, intr-o alta postare , ne vei prezenta reteta :) Te pup
    Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata! Mi-am adus aminte de niste coltunasi pe care ii facea bunica...
    mmmm....

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi seamana a branzoaice :) Bravo bucatarului !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Minnie Happy WW:)! Si eu ma bucur ca le-am descoperit <3!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Silvia si eu repet "figura" ori de cate ori am ocazia. :)
    Si maine se iveste o ocazie:)).

    RăspundețiȘtergere
  10. @CARMEN Sunt chiar doua "tuturiale" la finalul articolului:P. Unul aici pe blog si altul realizat pentru revista (cred ca diferenta e la cantitatea de zahar in aluat. o data am pus 1 lingura si o data 2).
    La cele cu branza compozitia avea branza de vaci :P si atat. (nu am avut atunci nici smantana .. nici unt ca sa fac pasca asa ca am incercat sa vedem cum ies si au fost bune. branza de vaci era facuta in casa.)

    :*
    Happy ww:D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Iustina Dorobantu din cauza modului de "impaturire". si eu am ramas uimita cand am descoperit reteta. voiam de mult briose si nu am forme. toate de cumparat sunt silicon sau teflon si eu nu vreau asa ceva..
    :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @Dani P. da, da! :D Si unele sunt chiar cu branza. Dar sunt diferite la gust de branzoiace (alta compozitie). Multumesc mult :).

    RăspundețiȘtergere
  13. @Spunsieu :D
    timpul de pregatire al umpluturii e de aproximativ 15 minute (spalat, curatat, taiat mere, calit si lasat la racit). aluatul ia cam tot atat. din cantitatea care iese se fac doua tavi a cate 6/8 briose. dureaza cam 20-25 minute o tava.:D

    daca iti fac cu ochiul incearca-le. chiar merita :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca sunt cu branza, ma inscriu si eu pe lista de asteptare :) Arata foarte bine.
    Sa ai o noapte linistita, Rux!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Elly W. am facut si cu branza :D. dar reteta este cu mere;).
    Iti multumesc:D

    RăspundețiȘtergere
  16. arata tare bine! sa va fie de bine (am sosit cu intarziere)

    RăspundețiȘtergere
  17. @piticidarvoinici multumim! Acum ma pregatesc sa fac inca un rand de briose cu mar - nu e prea tarziu, chiar daca doar virtual:)

    RăspundețiȘtergere