sâmbătă, 30 septembrie 2017

Bucuriile de peste an - Toamna 2017

Buuuna!
Se termina prima luna de toamna si eu nu am reusit inca sa dau drumul bucuriilor !!! 😔 De data aceasta va fi o editie mai lunga - pentru toata toamna sa ne ajunga. Nu m-am hotarat nici ce premii bucurii sa pregatesc. Am vreo doua - trei idei deja. Voi cum stati cu bucuriile?
N-am stat degeaba sa stiti! Deja am mai avansat la reparat blogul, i-am avut in vizita pe minunatii mei Rha si micul N care... va implini doi anisori peste cateva zile si am reusit sa termin si cele doua paturici (plus suc de rosii si cateva pungute cu fasole 😁 ) !! 💗
Maine o serbez pe Buni (si pe 6 si pe 8). Si voi incepe sa scriu si capitolele din aventura Superblog de toamna (sper sa va placa si sa gasiti informatii interesante si utile).
Dar sa trecem la povestea bucuriilor de toamna (pana nu mi se descarca bateria de tot). Bucuria de data aceasta va fi, dupa cum spuneam o surpriza: - Un Ursulet Bucuros🐻.

🐨Actualizare:  Prietena noastra Simo ni s-a alaturat asa ca vom avea si un super premiu oferit de ea! Mai multe despre el: - Ursulet de Bucurie de la Simo.🐨
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  30 septembrie - 29 noiembrie(23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este cea mentionata mai sus ).
💛 Ce pregatesc in toamna 2017 pentru voi? O surpriza!! - Pe care o veti putea vedea in articolul de pe 30 noiembrie (castigatorul va fi ales automat pe 29 noiembrie la 23:55, de catre broscuta Inlinkz ).
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)




💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊

💟💟💟
Daca vreti sa ne sustineti in continuare pentru a folosi serviciul inlinkz platit o puteti face printr-o mica donatie paypal. Costul abonamentului pe luna este aproximativ 3euro.
Multumim :)

2 comentarii: