vineri, 2 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 02 „Dar/Cadou”


Buna!

Iata-ne la cea de-a doua fila de calendarul acestui an. Dupa cum am mai spus, anul acesta voi participa la o provocare numita Adventul Fotografic si ma voi stradui sa creez ceva in fiecare zi, pe o tema data. 

Tema de astazi a fost Dar/Cadou si m-am gandit desigur sa fac un mic cadou/dar care poate fi  folosit si pe post de decoratiune. Mai mult, este perfect functional. 

Este vorba despre o cutie pentru cadouri in forma de piramida, realizata in tehnica origami. In ea, cei doi braduti mai mari au primit de la Rukkusu in dar.... un bradut mic-mic. Daca vreti sa cititi mai multe despre decoratiunea cadou si povestea ei, puteti face acest lucru aici: Decoratiunea piramida. (Dar/Cadou)

Eu voi merge acum pe Adventul Fotografic - înscrieri , pentru a adauga in lista pagina si a afla tema pentru maine.

Pe maine!

PS: am adaugat si fila de anul trecut, in calendarul advent: Calendarul Advent 2021 -  Ziua 02. Impodobim Bradul - Bradutul Verde (premiu), in cazul in care vreti sa vedeti o parte din premiul pentru concursul cu bradul anului trecut.

🌲
Ziua 02 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:
 

 
Linkuri directe:
🎄 02.  Copilarim Advent - calendar 2 decembrie
( Colind "Frosty the Snowman" si desenul din 1954)
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

10 comentarii:

  1. Am spus-o si la postul cu decorațiunea, dar o repet. O idee originala de cutie cadou. Chiar seamănă cu un brăduț. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos ai suprapus fulgii de zapada! Nu stiu cum ai facut dar arata minunat! Si cutiuta este frumoasa. O sa vad si eu cum e facuta!
    Noapte buna, Rux. Pupici! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. @MNiko ce ma bucur ca iti place! Si eu am avut acelasi gand cand am vazut-o prima data! Si m-am bucurat mult cand am reusit sa o si fac :D
    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Suzana sa stii ca nu am niciun merit. In aplicatia pe care o folosesc ca sa pregatesc pozele exista niste stickere pe care le poti adauga pe poza sau in decor... eu doar m-am jucat putin cu pozitionarea si cu redimensionarea lor.
    Ma bucur ca iti place cutiuta si eu am descoperit-o cu aceasta ocazie.
    Acum ma pregatesc sa sting si eu lumina - se pare ca se cam lasa linistea, am terminat cat am putut sa fac in seara asta din treburi asa ca... sa inceapa weekendul :) Somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Looks cute. Thanks for sharing. Have a good weekend :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum, bradutii sunt: mama, tata si copilul! 😊
    Si mie-mi place cutiuta - ma descurc la origami... nu. 😊
    Fotografia este foarte frumoasa!
    Pupici si spor! ❤

    RăspundețiȘtergere
  7. @Diana da :D! Deocamdata in aceasta formula :P
    Trebuie sa incerci hihih - e cu adrenalina, mai ales la capac, haha.
    :*
    Ma bucur tare mult ca iti place!
    Pupici si de la noi!! Si spor :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Și am ajuns la a două filă de calendar 👍cadoul - piramidă este o idee grozavă și cred că Rukkusu s-a bucurat și de castane, nu numai de brăduți - în peisajul de iarnă sunt bune castanele coapte !!!
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
  9. @prietena-japoneza Oh da - acum are castane in cutiuta, dar nu sunt comestibile (ce sa ii faci, hahaha) - sunt atat de micute... uite ca nu m-am gandit sa le fi pozat atunci, dar... tocmai mi-am reamintit ca o sa am nevoie de o poza de grup cu decoratiunile, deci nu este timpul pierdut.
    Pupici!! :D

    RăspundețiȘtergere