duminică, 2 decembrie 2018

#02. Atunci cand Santa se numeste Heide H.

Buna!!
Astazi a fost o zi absolut minunata, cu soare si plimbare ( a se citi alergare, Kouki!!).
In spatele celei de-a doua file a Calendarul Advent din acest an, se afla "micuta" mea colectie de minunatii tricotate, primite in dar de la Heide, mamica lui Ch a lui Rha. 💓
Si iata si motivul pentru care inca nu am purces la a invata sa tricotez ciorapi, sau jambiere.... lol. Zau acum!


Minunatiile le-am primit in decursul a mai multor ani (si nu va zic cat de tare imi place sa port jambiere - chiar, anul acesta inca nu am purtat :O) si am tot zis ca trebuie sa le ascund pe paginile Calendarului. In sfarsit am reusit!!!
 


Acum, serios - pe cele albe afara nu le-am purtat. De fapt setul alb l-am purtat doar in casa, intr-o seara de Craciun (cred ca am si poze, se asorta de minune cu Dodo). Pe cel roz in schimb l-am plimbat si pe afara (este o singura pereche de jambiere roz, dar difera nuanta in pozele de mai jos din cauza luminii):
 




Probabil vi se par amuzante sosetele mele - da, traiesc pe picior mic, asta-i motivul. Hahaha! cred ca cele de mai jos (cu mov si verde si ciucurei si urmatoarele cu bleu si alb) sunt cele mai micute din colectie.





Le-am lasat la final pe cele galbene (moi si dragalase) alaturi de fesul si jambierele pe care i le-am rapit lui Mami (apropo, jambierele merg purtate si pe maini ;))).
Vielen Dank, liebe Heide!! 💖

Acum am vazut si sosetele mai mici decat ale mele - la micul N 😊. Bijuterii. Hihih. Si acum dragii mei, va las cu bine!! Ne revedem maine 💋!

🌲

Ziua 02 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:
 



Linkuri directe:
🎄 02.  Copilarim Advent - calendar 2 decembrie
( Colind "Frosty the Snowman" si desenul din 1954)
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2018 - Impodobim Bradul IX🎄
 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt! Toate! :) Au culori vesele si - sunt sigura! - sunt calduroase!
Si mie-mi plac jambierele - in ultimul timp nu am mai purtat, dar in anii de liceu... mama-mama! a fost atunci "o moda" (si revine mereu!) Eu le-am tricotat pe andrele drepte si le-am cusut la spate iar sus le-am pus elastic - era cea mai simpla metoda pentru mine, care tricotez doar "unul pe faţă unul pe dos", nu stiu sa pun ochiuri pe andrea si nici sa inchei (mama sau sora mea se ocupau cu astea) :)
Sa le porti sanatoasa! Cele albe se potrivesc perfect intr-un decor alb, cu multa zapada! Sper sa nu ne ocoleasca zapada anul acesta. :) In plus, se potrivesc si cu Kouki! :)
Spor la ce ai de facut! Pupici cu drag! <3 si pentru botic - cred ca nu mai trebuie sa specific! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii ca sunt - cateva sunt f groase (pozitia 2 si 3), cateva mai subtirele (primele si cele cu bleu si alb) restul sunt foarte molicele (cel putin in cele albe iti vine sa .. dormi).
Da jambierele albe se potrivesc si cu K ;))). Am o poza cu D cand stateam cu sosetele si jambierele langa el.. hahaha. De fapt am si cu cele roz, poate o sa le aduc odata pe blog..
Eu la tricotat am o singura problema: sa nu scap ochiuri... am patit odata sa scap la penultimul rand de am refacut un spate intreg.. hahahahah. si mie nu imi place deloc sa desfac.. haha

Pupicim cu drag - acum ma straduiesc sa public ziua 3!

Trimiteți un comentariu