luni, 10 decembrie 2018

#10. Colier Magic


Buna!
Astazi vreau sa va arat unul dintre cele trei premii pe care le pregatesc pentru Impodobim Bradul IX: colierul magic.
Nici eu nu stiu cand trec zilele (sau noptile) si totusi... cum ar fi o luna de decembrie fara un strop de magie, nu? Asa ca... mi-am lust o micuta pauza creativa si am realizat un colier magic. Colier care va pleca spre unul dintre participantii la concursul nostru anual, cu ganduri bune! :)





Am folosit un fir de acril absolut superb (bleu) care mie imi place tare mult si margelute mai mici, mai mari, mai tubulare, mai rotunde - de nisip. Unele sunt sidefate, altele stralucitoare... Magice :P. Si tricotinul meu dragut. 




Actualizare (17.12):
Intre timp concursul s-a terminat, am reusit sa filmez (duminica pe 16 decembrie) si tragerea la sorti (o gasiti pe pagina de concurs) si am pregatit si pachetele. Iata si poze cu colierul inainte de "ambalare" - sper ca marti sa plece spre Adriana!




Il vor insoti si un cocor craciunesc, doua semne de carte in ton cu sarbatorea si o felicitare tare dragalasa (zic eu - nu, nu este desenata de mine, doar pregatita :P).
Pe curand!

 
Ziua 10 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
 Pe maine! 
⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

6 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Multumesc draga mea, ma simt cumva vinovata ca ai petrecut atat de mult timp sa-mi pregatesti premiul. Foarte frumos colierul, il voi purta cu mare drag! Iti doresc inca de pe acum sarbatori minunate alaturi de cei dragi! Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru <3 sa stii ca la momentul in care lucram inca nu stiam catre cine vor merge premiile. Dar!! E adevarat ca in timp ce lucram ma gandeam si la voi! Stiu ca atunci cand am lucrat baza ma gandeam la suportelul pe care il creasei tu la un moment dat!! :D
Iti multumesc tare mult pentru urari si le intorc inzecit!!
Doamne Ajuta si muuuulta sanatate :* !!

Diana spunea... [Raspunde]

Este superb colierul! Iar dragul cu care l-ai lucrat il face suta la suta magic! <3
Felicitari, Adrianei! Sanatate si bucurii! <3
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3 ma bucur mult ca iti place! :D
Promit sa mai fac <3!
Pupici cu drag :*!!

AA spunea... [Raspunde]

Multumesc Diana! :)
Draga mea, ma bucur nespus de mult ca suportul acela pentru bradul verde a devenit o sursa de inspiratie la creatie! Initial bradul de paulownia am vrut sa-l las asa, pe birou insa tot dansa din stanga in dreapta si a trebuit sa gasesc cumva o solutie. Bricheta din hartie reciclata a venit ca o manusa! In plus, e tot ,,verde'' ca si bradul de altfel! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru si ce suport fain ai gasit :D!! :*

Trimiteți un comentariu