marți, 16 februarie 2016

📚 Biblioteca📚


Buna! :)
Sunt deja patru ani de cand am realizat prima recenzie a unei carti pe blog. Inca de atunci mi-am notat in agenda o "sugestie" de a inaugura un club, denumit "coltul de lectura". Imi amintesc chiar, ca printre variantele la care ma gandisem, se afla si una prin care ma gandeam sa propunem o carte pe care sa o citim in acelasi timp si apoi sa povestim pe marginea celor citite ... 
Nu am renuntat inca la idee. Sper ca voi gasi curand varianta cea mai buna - care sa permita o participare relaxata si relaxanta la acest gen de provocare. 
Desigur, cand se vor aduna suficient de multe articole la o rubrica (din cele prezente pe aceasta pagina) le voi grupa intr-un articol special, pentru a nu aglomera aceasta pagina principala. Bineinteles, articolele vor fi adaugat aici periodic.

 📗

  vALLuntar
O initiativa a Editurii ALL care mie personal mi-a placut foarte mult. Am participat in perioada 2012 -2013. O experienta inedita datorita careia am descoperit carti interesante [atat cele pe care le-am primit spre recenzie, cat si cateva despre care am citit pe blogurile altor vALLuntari] si am cunoscut oameni frumosi.
Tot Editura ALL ne-a propus si provocarea Cartii Calatoare. Si aceasta aventura a fost interesanta, dar nici acum nu stiu pe unde a ajuns cartea. :))) La un moment dat i s-a pierdut urma.

Articole:
📘📙

  Despre carti - articole diverse-
Dupa cum sugereaza si titlul acestei sectiuni, aici voi grupa articole cu caracter general - gen leapsa / chestionar etc. care fac referire la carti. 
Deasemenea vor fi prezente interviuri, recenzii [ altele decat cele realizate ca urmare a participarii la vALLuntar], carti pe care le-am primit ca premii la diferite concursuri si provocari, sau articole despre diferite evenimente care au legatura cu lumea cartilor (lansari de carte, proiecte, reviste etc).

📕📗📘
  Carti, povesti, proiecte Copilarim
In aceasta rubrica voi grupa:
- cartile in care au aparut creatii handmade realizate de mine.
- povesti/poezii pe care le-am scris in cadrul participarii la provocari creative.
- proiecte pe care sper sa le pot transforma in carti publicate
- carti handmade, personalizate
- aparitii in diferite publicatii
📕📗📘📙
  Carti pentru copii / Manga / Benzi Desenate / Desen
In aceasta rubrica vor exista patru categorii:
- cartile pentru copii
- Manga
- Benzi desenate
- carti legate de Desen (de colorat, lectii despre desen etc).
Articole:
-in curand
📙📕📗📘 📙
  Coltul de lectura
Un proiect care va gazdui provocari (cel mai probabil lunare) prin care sa ne dam intalnire si sa descoperim carti frumoase, sa shimbam impresii si sa ne cream astfel un fel de fise de biblioteca - foarte utile ( in anul intai de facultate am avut nu mai putin de 150 de carti de citit... daca nu as fi realizat fisele de lectura probabil nu as fi putut face fata unui volum atat de mare - inca le mai am si... este placut sa le mai rasfoiesc).

Articole
:
📚📚📚📚📚📚
📚 - Repertoar

📚📚📚📚📚📚📚
 Teatru Radiofonic / Audiobook
Este ideal pentru momentele cand vrei sa asculti o piesa de teatru si sa lucrezi in acelasi timp. Am creat aceasta categorie (

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Salut initiativa ta,ma inscriu de acum in club. :D
Si uite ca eu nu m-am gandit sa fac o astfel de organizare a articolelor,mersi pt idee!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina ma "dublu-bucur" ca sa spun asa:P. Bun venit in club - sper sa il inauguram cu o provocare cat mai curand.
Cat despre organizare, chiar daca eu am iincercat de la inceput sa tin din scurt categorii si subcategorii si asa mai departe... in timp s-au strand peste 2600 de articole. Anul acesta sper sa reusesc sa le organizez cat mai bine si, poate voi face si structura site-ului. De cand asteapta.... :P
Pupici!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Te cred...timpul asta...bate-l vina!
Super,abia astept provocarea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :)crede-ma si eu abia astept :D!!!

Trimiteți un comentariu