sâmbătă, 6 aprilie 2019

Un .. Elefant.


Stiti cantecelul? I-l tot cantam si micului N cand era bebelus. Asa mi-a venit ideea titlului pentru acest articol. Si apoi am gasit si imaginea potrivita.
De ziua mea am primit cadou transport gratuit la orice comanda facuta pe elefant.ro. Zis si facut. Aveam mai multe lucruri in wishlist, dar m-am oprit la doua: un set cu doi copilasi - pentru ca am mai cumparat un set din seria Evi (unul cu om de zapada botezat de N Olaf) si mi-a placut foarte mult cum este realizat. Acesta este si cu un baietel, pe care l-a si botezat micul N .... cum altfel decat Noah. :))
Ne-am si jucat putin cu setul (prin telefon) asa ca s-a dovedit un succes. [ sa-i zic deci cadou pentru ziua mea, pentru noi doi.. haha].
Apoi mi-am mai comandat o carte, continuarea celei pe care deja am citit-o: se numeste Metoda Ikigai. Sper sa o citesc cat mai curand (nu de alta dar tocmai am terminat, cu greu, una dintre cele mai "nasoale" carti pe care am citit-o in ultimii ani ... si mai lipsesc si 17 pagini din ea - ah si ultimele 2 sau 3 capitole le-am citit pe verticala, sarite si cum vreti sa ii mai spuneti.. bine ca s-a terminat!) si daca sunteti curiosi va voi spune si impresii. Prima mi-a placut foarte mult, aceasta se pare ca este axata mai mult pe practica.

Si... ajungem si la item number 3: cardul dragalas cu mesaj. Este prima data cand primesc - nu stiu daca datorita mesajului pe care l-am lasat la randul meu cand am "plasat" (parca asa se zice?) comanda, sau pur si simplu, dar mi-a facut ziua mai frumoasa :).
Asa ca sa impartim zambete! Este la indemana si gratis si daca mai e si "contagios" cu atat mai bine!

Ja ne!! Pe curand!

PS: Ma gandesc serios sa fac un "episod" despre "SuperTransformare" - adica, despre cum atunci cand tusesti, sau stranuti, sa pui "mana" la gura ca sa nu imparti cu darnicie virusii cu ceilalti (am observat ca romanii sunt foarte darnici la capitolul acesta hahahaha).

0 comments :

Trimiteți un comentariu