marți, 18 decembrie 2018

#18. Unboxing Evi si Omul de zapada


Buna!
Azi vreau sa impart cu voi o mica bucurie 👧. Mi-am luat anul trecut in vara acest set dragalas si am zis sa ... il scot de cutie si sa vedem impreuna cum este.
Mie mi-a placut tare mult! Desi cutia mi s-a parut cam "decolorata" (lol), trebuie sa recunosc ca papusica este foarte dragalasa (si chiar ok din punct de vedere calitativ). Mi-a placut si mulajul - este foarte draguta si fata pe care i-au facut-o. Si Omul de Zapada este adorabil.


Si iata si filmuletul! A trebuit sa filmez cu o mana si cu cealalta am incercat sa scot papusica si Omul de zapada (e ok ⛄, nu a patit nimic, hahaha).



Azi a fost o noua zi de iarna interesanta si intensa... Au plecat premiile catre voi, eu cu K am fost in vizita la mestecenii lui Dodo, in sfarsit!! Si Kouki a topait prin zapada care il acoperea... Apoi am venit pe drum uzi... hahahahahah el un om de zapada, cu bulgari agatati de blanita, in paturica.... si eu tinandu-l in brate... dar ne-am uscat si apoi am mai iesit o data afara!

 
Si acum ma grabesc sa pregatesc cateva poze speciale de azi, sa le adaug in episodul din MFC ce va incepe diseara (pentru ca atunci cand am propus tema credeam ca va fi publicata in alt anotimp, de toamna, mai precis... hahaha si voi lasa si acele poze, dar voi adauga si cateva "prooooaspete" si foarte minunate... sterpelite de la Tati de pe telefon. hahahahah).
Pe curand!

(PS: daca nu v-a furat peisajul mirific din spate, in masina aceea se vede un cap de om si unul crem de catelus... care e Kouki... haha.)
 
Ziua 18 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Adevarata iarna pe acolo! :)
Mai e si aici zapada - si sper sa se improspateze stratul cat de curand, ca acesta e cam tare. :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da... cum am iesit din oras a aparut o alta lume.
Apropo... azi de dimi era un aer curat... -1grad. Am venit acasa de la plimbare imbujorata toata si abia asteptand sa iesim la amiaza sa ne plimbam si mai mult. Doar ca at mi-a iesit pe nas plimbarea la propriu. Am venit impleticindu-ma acasa. Eu nu inteleg ce e nebunia asta cu noxele. La strada nu puteai respira efectiv (am zis sa fentez sa o iau prin spate si am cazut din lac in put... zici ca eram intr-un rezervor de benzina).
Bun deci nu inteleg... dece stationeaza cu motorul pornit. Adica... serios, nici macar pe vremuri Daciile alea rablagite ale noastre de inghetau si nu poluau atat. Stau cu SUV-urile si alte masini care mai de care straine .. in fine.
ABIA astept zilele de sarbatoare. Sa plece toti departe (lol ... la munte de exemplu hahahaha) si sa fie liniste, aer.... spatiu... curatenie. Haha.

Sa stii ca in seara asta chiar se patina. Si ma trage K cu o forta ca azi era sa zbor pe deal :)))).
Pupic!

[ps: in poza aia era in bratele meu si incercam sa mai dau jos din bulgarasi :))) - i se vede capsorul un puncticel alb spre usa :P ]

Trimiteți un comentariu