luni, 17 decembrie 2018

#17. Felicitarea Magica!


Buuuunaaaa!!
am vazut DOI oameni de zapada azi. Veneam cu Kouki de la plimbarea doi (adica el ma tragea si eu incercam sa nu iau contact cu solul - zapada, zapada, dar totusi) si am ocolit prin spatele unor blocuri un segment unde sudau unii oameni niste fiare ca pentru stalpii de rezistenta..... ok scutez. Am vazut doi oameni de zapada super simpatici - unul avea un morcov mare pe post de nas (bine ca nu l-a observat Kouki care e e un iepuras adevarat 🐇🐰 si rontaie morcovi si mere cu cea mai mare bucurie).


Astazi va arat felicitarea pe care am realizat-o ca premiu la concursul Impodobim Bradul IX :D. Imi doream de mult timp sa incerc sa fac un bradut kirigami, de cand l-am vazut prima data in carticica mea de la editura Casa. Si am profitat de faptul ca am primit in dar de la Mos Craciun Surpriza un cutter super fain! (Multumeeesc)



Imaginea imprimata este un artwork de pe un cd castigat acum cativa ani la un giveaway organizat pe blogul de provocari Joanna Sheen. M-am bucurat sa il redescopar si sa folosesc grafica in proiectele din aceasta iarna si.. nu numai :).
Nu in ultimul rand am realizat si un cocor din hartie festiva, care sper sa se potriveasca in decorul craciunesc :D.



Intre timp concursul s-a terminat, am reusit sa filmez (duminica pe 16 decembrie) si tragerea la sorti (o gasiti pe pagina de concurs) si am pregatit si pachetele. Iata si poze cu felicitarea inainte de a pleca spre  Carmen!

O vor insoti si un cocor craciunesc, un semn de carte in ton cu Craciunul si o felicitare tare dragalasa (zic eu - nu, nu este desenata de mine, doar pregatita cu drag :) ).
Pe curand!

 
Ziua 17 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Excelente felicitarile! :) Si domnul cocor imi place, desigur! L-as, ca-nvat eu sa le dau forma! :)
Felicitari, Carmen!
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Ma bucur mult ca iti place!! Am avut ceva de tras la Kirigami (nu vrei sa incerci? hahahaha - e mai ceva ca origami. Nu trebuia doar sa amgrija cum tai, dar si ce tai... hahaha)
Sigur il inveti minte pe domnul cocor. Poate mai fac inca umul la ultimul TPT din anul acesta pe 31. :)
Puuupic

Trimiteți un comentariu