marți, 4 decembrie 2018

#04. Surprise Santa - sau Mos Craciun Surpriza.

Buna!
Azi in calendarul advent m-am gandit sa impart cu voi o surpriza de proportii. Si la propriu si la figurat. Surprise Santa a trimis renii cu un dar super mare si fain pentru care ii multumesc! Voi putea la randul meu sa pregatesc si eu mici surprize pentru voi, prietenii proiectelor Copilarim si Provocari Verzi.
M-am gandit sa fac un unboxing (si aici am intampinat mici dificultati - cand a venit pachetul a trebuit pentru ca ploua, sa imi desfaca parintii cutia in masina si sa aduca lucrusoarele in pungi... Asa ca de-aia am pus intre ghilimele "unboxing". Iata si filmuletul:



Am facut si poze! Sunt foarte bucuroasa pentru ca, pe langa faptul ca anumite lucruri ma vor ajuta sa progresez cu studiul (dupa cum am spus in filmulet, sau le voi folosi pentru asterne povesti - un vis pe care sper sa il pot indeplini la anul ce vine, am primit si cateva ustensile, printre care catere faine, care ma vor putea ajuta la creat diferite premii surpriza pentru voi! si chiar ma bucur pentru ca ... ghilotina pe care o aveam taia in valuri si chiar aveam nevoie de ajutor).


Acestea fiind spuse, iata ca am mai bifat o fila de calendar. Multumesc frumos, draga Mos Craciun Surpriza pentru cadourile frumoase si utile !!!

PS: Va salut de langa Kouki mic  care face nani acum si care m-a tinut (aproape) toata noaptea treaza... plescaind si tusind [ dandu-mi emotii si trezind amintiri ]. 😭 Am fost azi la doctor si i-a dat un siropel (mie imi miroase yuck 😱😱😱 dar sper sa ii rezolve problema, sa nu fie nevoie de altceva).
Am inteles ca au mai fost cazuri acum cand a scazut sub 0 grade temperatura. Deh, daca alearga si trage cand ne plimbam si vocifereaza (😰 ) ca are chef de joaca de cum vede un alt caine.
I-am luat si alt ham (parca nu mai trage asa tare cu asta.... ar si trebui, ca a fost o caruta de bani). Sper insa pana vine sezonul cald sa se invete sa mearga mai calm ca sa putem folosi vechiul ham al lui Dodo, care e din piele (va trebui sa ii mai fac niste gaurele, pentru e  un pic am larg).
Sa ne tineti pumnii!!! 😪


 
Ziua 04 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:
 



⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna


🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2018 - Impodobim Bradul IX🎄
 Pe maine! 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.



8 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Ce mult îmi place cum te dedici atâtor lucruri frumoase și drăgălașe. Regret că timpul ăsta nu-mi dă deloc răgaz, că tare mi-ar plăcea să fac echipă cu Sara mea pentru asemenea proiecte frumoase. Poate la anul, când va mai crește. Mai ales pentru că îi plac mult asemenea lucrări și toată ziua decupează, colorează și ciopârțește cu foarfeca tot felul de figuri, felicitări, desene.
Mult succes în tot ceea ce faci, dragă Rux! :-) Te pupăm cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex oh, timpul de mesterit imi lipseste si mie tare mult!! Va astept cu drag si la anul <3 sa ne jucam impreuna! Sau poate chiar anul acesta daca reusiti sa faceti pana pe 11 decembrie o decoratiune pentru brad! ceva magic:)
Pupici cu drag:)!! Multumesc mult!! <3

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce rasfat de minunatii aici la tine 😍
Iti doresc sa te bucuri de ele si sa ai timp si spor sa le umplii cu dragalasenii ;))
Pupici si imbratisari;))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh :*
mai ales timp, mai ales timp... :)
Pupici <3
Iti multu si trimit imbratisaaaaari :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Frumos de tot! :)
Spor in toate cele iti doresc sa ai!
Ma bucur sa aflu ca e spre bine Kouki cel nerabdator la joaca! :)
Pupici cu drag! Si pentru botic! <3
Si acum... filmuletul! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Slava Domnului e ok. Ce emotii am tras. In mod normal nu m-as fi speriat atat dar... bine ca s-a rezolvat. Pfiu.
Acum le doarme - dar probabil va fi fresh in secunda urmatoare daca merg la bucatarie sa fac mancare... hahahaha
Iti multumesc mult pentru urari - mai trebuie sa imi origanizez locul de lucru (somn, biblioteca, studio de inregistrari etc) in asa fel incat sa nu mai arate a depozit cu cutii :))))). Pfoa, ce dar de Craciun mi-as face.. lol.
Pupi cu drag si de la noooooi!! <3

Zina spunea... [Raspunde]

Nu știu care îți este programul, dar pe Kouki ar trebui să-l scoți la plimbare cam pe la amiază, când e ceva mai cald. Pentru nevoi, ieșiri scurte, nu plimbări.

Weekend frumos!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina da - asa am facut (si atunci cand a fost f frig pe la 10 si 6 plimbarea (cat sa zic 10 max 15 min - cat e bulevardul nostru un rand de blocuri 10 scari. Chiar nu e mult. Dar trage gaza si hamul pe care il avea atunci are si pe piept o cure
Acum e bine si chiar daca trage parca nu mai se opinteste asa mult (desi azi mi-a luat doua trante de la sarituri :))))
De trei ori iesim deobicei. Dimineata (nu mai devreme de 9.30 acum ca e frig, seara nu mai tarziu de 7) Cand a fost ger si dupa amiaza era extrem de frig (-4 -5 grade - il scoteam doar de dimi si seara ca eu il spal pe labute cand venim acasa:P).

Pupic!!

Trimiteți un comentariu