joi, 4 decembrie 2014

A.C. 04 "Felicitare de iarna"


Astazi va invitam sa va alaturati celei de-a 5a editii de Felicitari Calatoare de pe Provocari Verzi -"Felicitari de Iarna" ! Tema este iarna - va puteti inscrie pana pe 22 decembrie la 22:00 (si tot pana atunci trebuie sa trimiteti o poza cu felicitarea voastra pe adresa de contact a provocarilor - o gasiti in articolul respectiv).
M-am gandit ca ar fi tare frumos sa fim impreuna la pragul dintre ani prin intermediul unei felicitari (mai ales ca anul acesta nu cred ca voi reusi sa trimit felicitari la toata lumea - asa macar asigur o felicitare :D).

Felicitarea de mai jos am realizat-o anul trecut pentru Ralu a mea:P. Nu am reusit sa va arat multe dintre lucrurile pe care le-am creat si m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa va povestesc despre una, despre alta. Azi felicitarea.
Anul trecut i-am facut lui Ralu un set de globulete (calendar advent) in cromatica alb-albastru). felicitarea am facut-o in aceeasi idee. Am folosit un cartonas imprimat pe care l-am castigat mai demult la un giveaway, perforatorul in forma de om de zapada, perforatorul de colt cu frunzulite si un mini perforator in forma de fulg. Am gasit o bucatica de foaie de calc - perfecta pentru proiectul meu si am brodat un fulgulet pe niste etamina ramasa de la alt proiect. Am folosit banda dublu-adeziva in relief (pentru efect 3D) si o stampila pentru bordura.
Cu multa dragoste evident!



Pana pe 11 (inclusiv) decembrie va puteti alatura concursului nostr  "Impodobim Bradul V" . Va asteptam si pe Provocari Verzi cu o tema frumoasa, -Tema #26 "Craciunul Verde"- [sau Craciunul Traditional la Ati pierdut o provocare, ambele pana pe 25 decembrie ]. Maine vom mai intoarce o fila din Calendar, ma intreb ce va fi de data aceasta :P!

0 comments :

Trimiteți un comentariu