duminică, 21 decembrie 2014

A.C. 21 "Colier Rainbow - Impodobim Bradul V"


Buna!
Mai sunt doar cateva zile pana de Craciun. Astazi mi-am propus sa va povestesc despre unul dintre premiile de la concursul "Impodobim Bradul V"  si anume colierul rainbow (care a ajuns la destinatie :D).
Cand m-am hotarat ca nu se poate fara concursul anual, tema curcubeului a venit de la sine. Este legat de una dintre descoperirile frumoase din acest an :). Mi-as fi dorit sa realizez foarte multe proiecte in culorile curcubeului si concursul s-a dovedit a fi un prilej bun de a va provoca si pe voi. Stiu ca timpul a fost foarte scurt - eu ma bucur tare mult ca am reusit sa ne intalnim din nou si sa evadam creativ :). 
Colierul curcubeu mi s-a parut un proiect tare haios. Initial, cand am inceput sa pregatesc premiile, imediat dupa ce am initiat concursul, colierul era format dintr-o singura parte. Apoi m-am razgandit si am pastrat proiectul initial pe post de bratara :)). Mi-a placut foarte mult cum am prins cele 5 parti. :D
Acum nu era sa il las sa plece singurel. Asa ca l-au acompaniat o felicitare (am putut sa ma joc putin si cu perforatorul de colt, si cu markerele colorate.. dar mai ales sa inaugurez fulgii care se lipesc. hihihih) si un cocor! Am inceput un proiect care se numeste simplu . L-am inceput de Sf. Nicolae, deci acest cocor nu este chiar primul :D. Voi scrie un articol special despre colectia de cocori. :) Si bineinteles pliculete origami - preferatele mele :D!
Pe curand!













Reminder:
Ana micuta si zambareata, fetita colegei mele, are nevoie de sustinerea noastra - Expozitie de suflet pentru Ana!
Conteaza foarte mult orice gand bun, un share, o donatie! In expozitie gasiti lucrusoare pe care le puteti darui celor dragi si care sa va aminteasca de o fapta buna.
Multumim mult!

0 comments :

Trimiteți un comentariu