vineri, 5 decembrie 2014

A.C. 05 "Craciunim cu Revista Atelierul"



Bine v-am regasit!
Astazi vreau sa va povestesc despre un eveniment foarte frumos ce va avea loc pe 20 decembrie in Bucuresti - Craciuneste cu Atelierul II :

Pe 20 decembrie 2014 te invităm să petrecem împreună şi anul acesta o după amiază chic de la ora 14.00 la ora 20.00 la Journey Pub.
Vrem să împodobim cel mai frumos brad cu produse handmade şi de autor așa că te aşteptăm să vii cu un ornament făcut de tine. Pentru ornamentul tău îţi oferim o apariție într-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro cu tine şi obiectul tău. Poţi aduce un globuleţ, beteală sau ceva care te reprezintă şi vrei să rămână în bradul Atelierul. Anul trecut peste 20 de artizani şi designeri de produs au împodobit alături de noi bradul Atelierul, detalii găseşti aici: http://www.revista-atelierul.ro/2013/12/23/am-impodobit-cel-mai-handmade-brad-de-craciun/

Un photo booth va fi disponibil pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun, căciuliţe şi alte recuzite sezoniere. Edițiile speciale Atelierul de Crăciun vor fi proiectate pentru a vă oferi noi şi noi idei de decoraţiuni de Crăciun! De asemenea, dacă nu ştii ce cadouri să oferi de Crăciun, standul Atelierul va fi pregătit cu sacoşele, reviste şi felicitări numai bune de trimis prin poştă şi oferit drept cadouri.

Titlul de Artizanul Anului 2014 va fi decernat la ora 19.00 într-o atmosferă crăciunească, aşa că vino să afli cine va câştiga acest premiu.

Întrucât și echipa Journey Pub crede în magia Crăciunului s-a gândit că cea mai bună invitație de a intra în atmosferă este ciocolata caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond de minunatele voci ale SOUND Choir.

:::: Concertul de colinde, cu intrare libera, are loc de la ora 19.00.
Daca sunteti sau aveti drum prin Bucuresti nu ratati evenimentul!! :)

Si pentru ca tot am vorbit despre Revista Atelierul vreau sa va arat ce diploma frumoasa am primit anul acesta (in aprilie ce e drept) - maine o voi printa si pune alaturi de celelalte diplome :).Multumesc tare mult - abia astept sa revin cu articole inspirationale si in Revista :)!!


Maine este Sf. Nicolae! Am pregatit ceva dragut - incarcat de ganduri bune si speranta! 
Va multumim ca ne sunteti alaturi!

ps: Prima lucrare a fost inscrisa in concursului nostru   "Impodobim Bradul V"  si este absolut superba!! Va asteptam si pe voi :)!
Pe Provocari Verzi puteti participa la:
- Craciunul Traditional la Ati pierdut o provocare

0 comments :

Trimiteți un comentariu