sâmbătă, 20 decembrie 2014

A.C. 20 "M. Copilarim 2013"


Buna!
Prin "dosarele" cu fotografii am gasit o parte din ce a primit Ralu anul trecut de Craciun:P. Lipseste Steluta Provocari Verzi pe care Rha a adoptat-o si care ii impodobeste anul acesta mini bradutul :D.
Despre felicitare si setul de decoratiuni advent am mai scris pe blog, asa ca azi va voi spune doua cuvinte despre celelalte elemente: cutia in care au fost asezate decoratiunile si cele doua 3 in 1 impletite de aceasta data.
Cutia in care am pus decoratiunile este un proiect verde: adica reciclata. Avem foarte multe resurse la indemana. De aceasta data am transformat o cutie de bomboane intr-un suport potrivit pentru un calendar advent - are 24 de compartimente (pe care le-am pastrat pentru ca se potrivesc foarte bine). Am realizat grafica, printat, decupat si aplicat pe capacul cutiei, personalizand astfel si ambalajul - pe exteriorul capacului imagini cu elementele si denumirea, pe interiorul capacului un mesaj :).
Cele doua 3 in 1 (adica se pot purta ca banderola, bratara si colier) impletite sunt printre primele mele proiecte realizate cu un fel de tricotin - sunt diferite fata de colierele mele crosetate, au aspectul tricotat (pe fata):P. Cel colorat este simplu, cel alb este format din doua parti rasucite.








Reminder:
Ana micuta si zambareata, fetita colegei mele, are nevoie de sustinerea noastra - Expozitie de suflet pentru Ana!
Conteaza foarte mult orice gand bun, un share, o donatie! In expozitie gasiti lucrusoare pe care le puteti darui celor dragi si care sa va aminteasca de o fapta buna.
Multumim mult!

0 comments :

Trimiteți un comentariu