miercuri, 3 decembrie 2014

A.C. 03 "Iarna pe ulita"


Acum un an a avut loc in Clubul designerilor de bijuterii un concurs pe tema "Iarna pe Ulita" (inspirat de poezia cu acelasi nume), tema a fost propusa de mine si am oferit si un premiu. Nu am reusit sa va povestesc insa despre el atunci.
Unul dintre motivele pentru care va povestesc acum este si faptul ca unul dintre premiile de la A.C. 01 "Impodobim Bradul V" va fi un colier impletit in genul celui de mai jos. Nu m-am hotarat insa la combinatia de culori... inca:P. 

Colierul a fost insotit si de o felicitare "asortata", ca sa spun asa:). Si a ajuns prin vara la destinatie. Cred ca anul acesta a stat sub semnul " mai bine mai tarziu decat niciodata" :))))) - m-am simtit ca un melc din anumite puncte de vedere, dar am reusit sa invat sa fiu fericita si asa. [ multumesc inca o data tuturor pentru rabdare si bunavointa - faceti viata mai frumoasa! ]




Pana pe 11 (inclusiv) decembrie va puteti alatura concursului nostr  "Impodobim Bradul V" . Va asteptam si pe Provocari Verzi cu o tema frumoasa, -Tema #26 "Craciunul Verde"- [sau Craciunul Traditional la Ati pierdut o provocare, ambele pana pe 25 decembrie ]. Maine vom mai intoarce o fila din Calendar, cu o noua invitatie "calatoare" de aceasta data.
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu