joi, 13 decembrie 2018

#13. 2 luni de Kouki si hainuta turcoaz


Buuuna!
Azi Kouki a implinit doua luni de cand a venit acasa. Noi am implinit doua luni de Kouki 💕 ! La muuuulti ani mititelule 💗!!!
Va povesteam despre Hainuta de Elf a lui Kouki. Acum o saptamana, de Mos Nicolae. Azi vreau sa va arat hainuta lui turcoaz (inchis). Asa scrie la culoarea firului de acril, deci asa ii zic si eu 😂😄😅.
De data aceasta Buni a lucrat dreptunghiul principal (pentru spate) mai scurt si mai lat ca prima data. Oricum revin la ideea pe care  am spus-o si in articolul trecut: trebuie masurat!


Sa revin insa la hainuta noastra. Am facut si poze, ca sa va faceti o idee si mai clara despre  cea mai simpla hainuta tricotata pentru catelusi. Ma refer la model si felul in care se prinde.
In colajul de mai sus se afla cele doua benzi pentru gat si de prins peste piept - sunt egale desi nuu par :))). Cred ca trasesem eu de una mai mult. Si in dreapta se afla spatele.


Patratelul mic este cel care leaga "gatul" de "piept". Buni i le-a lucrat cu drag si eu am asamblat apoi hainuta astfel: intai am cusut "gulerul, prinzand capetele uneia dintre benzi. Apoi am atasat de ea spatele. Dupa aceea am prins de banda lunga ce vine pe aub labute patratelul (ca sa fie orientat pe centr si l-am atasat si de gat (cu atentie sa il centrez). Dupa care  am prins cele doua parti ale braului de spate. Ultimul lucru a fost sa pun elesticele, in numar de doua:



Si iata-l pe fericitul posesor de hainuta noua, de ziua lui, incotosmanat pentru o mica sedinta foto (la care culmea am reusit sa il si prind in cateva poze clare), cocotat sus pe paturica:


Hai, mai ai, mult? Ca as vrea sa dorm... sau sa mananc. Sau amandoua. Orium nu mai iesim ca am fost de trei ori afara si e noapte.... 


Si cam asa... a fost. As fi vrut sa va povestesc si despre piscotele facute cand a implinit o luna, dar vor mai fi si alte ocazii :P. Mai am o hainuta (rooooosie, de Craciunel) de finalizat. Sper sa o pot coase pana de Craciun - ca sa ne echipam dragut de sarbatori :D.


Va pupam cu drag!!


 
Ziua 13 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Nota 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce frumooos este! <3 Albul pur al zapezii cu albastrul (turcoaz) :) infinit al cerului! S-o poarte sanatos!
E mortal Fulg de nea! Imi place cel mai mult in poza unde sta sprijinit intr-un "cot". <3
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))) Are personalitate. Stai ca incepe sa se dea si el pe brazda si atunci sa vezi poze:))))).
Ma uit la el ca pare asa marice si de fapt e un pitic :))). Poate odata o sa reusesc sa il filmez cand ne pregatim de iesit afara (si imbracat) sa vezi ce ma cearta ;))))).

Pupici!! :*

Trimiteți un comentariu