marți, 13 decembrie 2016

C.A. 13. " Bradutul lui Rudolf "




Ati vazuuuuut??? A ....⛄ niiiins!!!
Ce ma bucur :). Cu frigul e o problema (nu sunt egoista - sunt multe suflete care sufera de frig, stiu). Dar ma bucur ca a nins, ma bucur ca azi am respirat un aer curaaat (90 la suta... ca deh). Dar, mai bine sa ma grabesc sa va arat si povestesc despre fila de calendar advent de azi.
Tanam... (tobe, va rog!) 🎺 [ nu am gasit tobe, dar merge si o trompeta]: Bradutul lui Rudolf!!! Este realizat din fetru, cusut cu punct feston, cu un fulg dragalas prin in varf (si o margeluta de nisip sidefata). Si, bineinteles, Rudolf cel gata de drum (cu fular rosu la gat). Bradutul a plecat deja spre casuta lui [ si cu aceasta ocazie pot sa anunt ca am trimis toate premiile pe anul acesta si ce am mai putut bifa din lista, mai sunt vreo 3-4 lucrusoare pe care nu am mai avut cand le finaliza [ stiti voi pregatiri de Sarbatori si mai trebuie sa si dorm.. nu?:P], dar vorba aceea, la anul ce mai fac? :)).

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 13 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.








*
 
Day 13 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.


0 comments :

Trimiteți un comentariu