marți, 20 decembrie 2016

C.A. 20. " Ursul Gri Zli "



20 decembrie :D. Am cam obosit.. Vreau doar sa staaau comod sa mai lucrez cate ceva asa, pentru suflet. Sa citesc...
Astazi a sosit un pachetel adorabil :D. Va povestesc despre el dupa Sarbatori - va spun doar ca ne apucam de numarul... sase. Si am schimbat firul si este foarte foarte fain!! :D
Dar sa revin la ursul din calendar :). Nu este un grizli (dar m-a amuzat jocul de cuvinte din titlu), poate mai degraba un koala. Si inca nu stiu care va fi numele lui - cert este ca va veni de Craciun pentru Tati :D. Shhh (sa speram ca nu ii vine exact acum o idee sa viziteze blogul.. lol).
Este al... sa vedem patrulea ursulet inceput, al treilea terminat (pentru ca primul a avut un traseu mai lung... haha pana la finish). Am avut si aventuri (ni s-a terminat griul principal de la Red Heart si l-am inlocuit cu unul de la Rosa - care, desi mai subtirel, s-a potrivit de minune), am strans si amintiri frumoase de la making of si cred ca abia asteapta sa ajunga la destinatar sa i se alature lui Ursuc (al lui Mami) si sa petreaca de minune, amandoi.

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 20 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.







*
 
Day 20 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu