sâmbătă, 3 decembrie 2016

C.A. 03. " Caciulita albastru-bleumarin "


Buna! Iata ca am ajuns deja la cea de-a treia fila a Calendarului Advent din acest an. Afara vremea este tare curioasa: ba foarte frig, ba se incalzeste brusc, ba bate vantul, ba e soare cu dinti. Ieri a fost furtuna cu ploaie "torentiala". A aparut din senin si la fel de repede a disparut, pentru a lasa loc soarelui. Niste zapada, ceva? :)
In octombrie am sarbatorit un an de micul N. De cand a venit "m-am lipit" practic de el. De dimineata pana seara. Nici nu ii poti rezista ce e drept. In momentele cand dormea si il vegheam, am profitat sa ii lucrez ceva. Nu prea puteam pentru ca nu voiam sa il trezesc si nici nu era lumina. Din fericire am avut un fir gros care se lucreaza cu croseta 6. Au fost niste seturi cred ca acum 2 ani la Lidl. I-am facut o caciulita in doua nuante - bleumarin si albastru, ca a bunicului lui. Si i-am facut si aparatori pentru urechi ;)))). 
M-am bucurat ca ii vine bine (posibil si la anu' pentru ca e un fir care se lasa) si ca deja a purtat-o cand a ajuns acasa :P. In imagini model este Mibebica - vesnic bebe, dar dupa "citeste mai mult" gasiti si poze in care este doar caciulita.

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 3 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.








*
 
Day 03 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:
 




Linkuri directe:
( Provocare pt Scrapper "Floricica crosetata")

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Cat de frumos.Cred ca Noah este un rasfatat si cred ca este asa iubit...Ce frumos ca ai lucrat pentru el..Abia astept sa incerc si eu pentru bebelicica mea ceva de imbracat.\desi imi este frica s aincerc pentru ca efectiv nu am facut niciodata ceva de imbracat in afara de 3-4 fesulete :)
Te imbratisez draga Ruxy

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet:D ma bucur ca iti place. Mi se pare greu sa lucrezi daca nu ai un model ca sa vezi cum se potrivesc dimensiunile.. :))
Uite vestutele pe care i le-am facut anul trecut aveau mici neajunsuri.. :(. Bluzita lucrata dintr-o revista era foarte larguta pentru el. Si tot asa. Doar cu ghetutele ce l-am nimerit :))). Pe alea le-a tot purtat. Acum cand a fost i-am facut doua caciulite. Asta e prima. A doua a fost aceeasi dimensiune si totusi ii venea mult mai strans :(((. Asa ca n ii va mai veni decat (cu noroc) poate la primavara. Si e asa dragalasa. Am vb cu Ra sa o transforme in decoratiune pentru camera lui :))).

Dar cand va veni micuta si o vei vedea vei putea sa ii faci cate ceva, asa prin pauze :*.

Imbratisari cu mult mult drag!!

Trimiteți un comentariu