luni, 9 decembrie 2013

A.C. "Freesyle"

Buna!!
Intorc inca o fila din calendar si ce se ascunde.... ?:) Sunt trei fesuri freestyle pe care le-am crosetat cu drag pentru a le darui.:) Cele cu verde sunt pentru Rha si Christian si cel cu albastru pentru Tati:D. 

Primul lucrat a fost fesul din stanga (pentru el) si mi-a placut foatre mult cum a iesit. Apoi am lucrat si modelul din dreapta pentru ea :D. Mi se par simpatice - pana acum am lucrat doar bascute si caciulite normale (care vin fix pe cap - acestea vin purtate mai spre spate. Sunt funny!!



Voua care varianta va place mai mult ?:)

4 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Imi plac toate, dar daca as avea numai una mi-ar placea sa fie simpla. Eu le port mai pe frunte dar acum se poarta mai pe spate.Super!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Draga meaaa Si eu tot fesuri le fac...mai am i fes si jumatate...Ale mele sunt cu mot :)) Sunt atat de dragute ale tale..Vor fi cu siguranta incantati de ele.Sa le poarte cu drag.ce mos darnic au :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Poate modelele pentru el merg purtate si pe frunte dar celalalt mai greu:) - se ridica partea din spate si arata foarte haios ce e drept.. pentru un elf:D.
Si mie imi plac caciulitele lucrate pe cap (adica mulate) si mai pe frunte:D
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet vai abia astept sa le vad. Am facut si cu mot!! Chiar sa caut pozele de acum un an sau doi. :D E foarte haioasa caciulita!


Spor mult la lucru:D
pupici

Trimiteți un comentariu