marți, 3 decembrie 2013

Anul acesta, Moș Nicolae aduce ȘCOALA DE BASM la Teatrul Ion Creangă

Buna!
Veste frumoasa pentru ce mici! O surpriza pregatita de Teatrul Ion Creanga si Revista Scoala de Basm de Mos Nicolae. 
Mie imi placea foarte mult sa merg la teatru - abia asteptam spectacolele! Pe atunci mergeam cu scoala organizat si era foarte frumos:).

Iata si comunicatul primit:

De Sfântul Nicolae, micuții spectatori ai Teatrului Ion Creangă primesc gratuit revista ȘCOALA DE BASM și câte un prietenos caiet de matematică.

Copiii, însoțiți de părinți, bunici sau cadre didactice, sunt așteptați pe 6 decembrie, la ora 10.00, la spectacolul "Când jucăriile spun pa!". Personajele aflate pe scenă au pregătit o poveste captivantă despre cât de important este să ne păstrăm copilăria din suflet, adevărată oază de miracol şi frumuseţe. Astfel, Teatrul Ion Creangă se alătură echipei ȘCOALA DE BASM în inițiativa de a promova creativitatea și educația în rândul celor mici.

<< Sistemul de învățământ are nevoie de sprijin în dezvoltarea sa, iar educaţia nonformală ar trebui să fie o completare esențială. Revista noastră își propune exact acest lucru, să ajute la creșterea nivelului de educație din România, prin conținutul de calitate, dar și prin faptul că este disponibilă în școlile din toată țara, la cererea părinților sau a cadrelor didactice. >> declară Andreea Carp, inițiatoarea proiectului.

Revista ȘCOALA DE BASM a fost lansată pe piață acum o lună și se poziționează drept revista isteților de 6-12 ani din toată țara. Pe parcursul rubricilor sale, personajele de basm cu ghiozdanul în spate îi ghidează pe cei mici în lumea poveștilor tradiționale presărate cu noutăți din lumea actuală. Al doilea număr, proaspăt ieșit din tipar, reconstituie atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul jocurilor și descoperirilor din cele mai vaste domenii.

Cei care nu vor putea fi prezenți la spectacolul Teatrului Ion Creangă pentru a primi gratuit revista o pot comanda la numărul de telefon: 0756.120.300 sau pe adresa de e-mail edituracopilaria@yahoo.com. De altfel, părinții care vor să le facă juniorilor un cadou deopotrivă educativ și distractiv pot opta pentru varianta abonamentului lunar.

Mai multe informații despre publicație aflați pe www.scoaladebasm.ro sau pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm.

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, CalendarEvenimente, Didactic.ro, Gradinite.com, GradiniteBucuresti.ro, Intuitext, Revista Mami, Prwave, România Liberă, RFI România, UrbanKid, suntpărinte.ro, Școala de Basm, TV City, Teatru.PRO, Observator Cultural, Yorick, Zile și Nopți

0 comments :

Trimiteți un comentariu