miercuri, 25 decembrie 2013

A.C. "Zanele Provocari Verzi Craciunite"

Craciun Fericit dragi prieteni!!!
Va dorim multa sanatate si sa fiti fericiti! :) Pentru azi am pregatit o mica poveste - o poveste care a prins contur in lumea reala, din fire si ata si margelute si vise!
Va mai amintiti de  Omul de zapada ? Ei bine, inainte sa plece in calatorie a tinut mortis sa faca o poza cu cele patru zane ! 
Pana sa se dezmeticeasca bine, zanele au ramas singure si in timp ce il cautau pe Omul de zapada.... eu am profitat si le-am mai facut o poza:P!

 Dar sa va spun povestea lor! Prin noiembrie mi-a venit o idee... ce-ar fi daca as realiza un set cu zane - ornamente de pom. Am scris despre ele aici: Sa ninga cu stelute! (a doua parte). Aveam in lucru 4 zanute micute pe care urma sa le transform in decoratiuni.. dar planul s-a schimbat curand. Paula si Roxi mi-au facut cea mai mare surpriza - si-au dorit acest set.

Pentru ca Roxi este o tanara domnisoara m-am hotarat sa fac alt model de "decoratiuni" - si am lucrat papusele mai mari decat in planul initial. Si mie cel putin imi place tare mult cum au iesit. Am ales galben pentru zana Ramo, verde pentru zana Rha, Violet inchis pentru zana Rux si bleumarin pentru zana Oana. Fiecare zana are caciulita de Craciunita (2 albe cu bleumarin si doua rosii cu alb) si margelute care le impodobesc.

Initial evident aveam in plan alta cutiuta (transparenta toata) dar pentru ca am schimbat modelul papuselelor nu au mai incaput in aceea. Eram foarte fericita ca am gasit una putin mai mare si exact cand sa incep sa o decorez a suferit un mic accident si s-au ciobit toate colturile =)). Peripetii. Din fericire, aveam cutiuta ovala din imagini, cutie in care am tinut la inceput pentru foarte scurt timp papuselele mele crosetate si care, acum statea cumintica, goala, in colectia mea de cutii. 
Am creat eticheta, si am lipit-o (de fapt sunt doua -una pe capacul cutiei si alta pe partea maro). Papuselele au un fel de "pat" din fetru. O parte este lipita de cutie si alta e detasabila - ca sa se poata juca Roxi cu ea daca vrea:). Papuselele sunt prinse cu un elesatic argintiu.

 Felicitarea de mai sus este parte din "kit-ul" decoratiunilor si cutiei. Sunt zanitele craciunite. Mi-a placut mult fundalul cu stele :). Stelele practic au purtat noroc acestui proiect!

 Cealalta felicitare este felicitarea de Craciun pe care am trimis-o. Mi-a placut mult modelul hartiei imprimata si mi s-a parut ca era in ton si cu proiectul si cu sarbatorile :).

Am pregatit zanele de calatorie si le-am trimis sa se mai bronzeze putin (la vara) - undeva la malul marii, sa fie iubite si sa aduca fericire!!

Va multumesc mult Paula si Roxi!! :*

Sarbatori minunate!! Craciun Fericit!! Multa sanatate si liniste sufleteasca :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu