duminică, 1 decembrie 2013

A.C. "3 culori"

La multi ani Romania!!!
Bun venit iarna draga! Bine v-am regasit la cel de-al patrulea Advent Calendar virtual, aici pe Copilarim! Astazi este o zi minunata de sarbatoare:).
Pregatisem ceva special sa va surprind dar cred ca deja multi dintre voi au vazut colierul din etamina si fetru pe care am cusut traditional :D. Si ma bucur mult ca v-a placut! Multumesc :)
Pentru cei care nu l-au vazut inca:

Povestea acestui colier incepe cu mult timp in urma, prin vara! Atunci am aflat despre un concurs organizat in Loja pasionatilor de margele : Etno Romania. 
Inca de la inceput am fost hotarata sa fac ceva cusut pe etamina. Imi doream o alta forma dar, intr-un final, dupa ce am gasit cu ajutorul Gianinei etamina, nu m-a mai lasat inima sa tai cum voiam eu initial. Si am optat pentru o forma "dreapta".

Si se facea ca eram in ajunul incheierii concursului cand mi-am amintit ca am zarit pe Semne Cusute un model dragalas in culorile steagului national.
Am cusut toata noaptea, dar eu cred ca a meritat! :) Marginile le-am festonat si sistemul de prindere se face pe baza de capsa. Am folosit ata pentru broderie, din matase (de la Creashop)
Colierul se poarta pe gat (asa se spune?hehe).


Funny fact: 
Pe la inceputul lui noiembrie mi-am gasit si gherghef (pe atunci aveam dupa cum spuneam alta forma pentru colier in minte). Ghergheful a sosit abia vineri, la o zi dupa incheierea concursului... Haha.

Colierul s-a alatura altor creatii pe tema 1 decembrie in colectia speciala creat pe CDB' Mall si am avut placuta supriza ca fotografii cu papusica amigurumi in straie nationale si colierul sa fie preluate de prieteni dragi pe FB :)!

Am hotarat ca grafica acestei luni sa fie "invaluita in mister". Sper sa va placa ce se va mai intampla luna aceasta! Va asteptam pana pe 5 decembrie (23:55) sa pregatim straiele Bradutei pentru Craciun! ;)

0 comments :

Trimiteți un comentariu