marți, 10 decembrie 2013

A.C. "Fulgi de nea si oameni de zapada"


Buna!!
Am mai adaugat o fila in calendar! La numarul 10 se afla o felicitare cu fulgi de nea si oameni de zapada! Azi a fulguit putin. In rest a fost frig, innorat ... a iesit putin si soarele cu dinti... si timpul a zburat ca nebunul, zau daca stiu ce e cu el.

Felicitarea de mai jos o voi darui surioarei mele. Se potriveste perfect cu "Calendarul Advent Iarna pe Ulita" pe care i l-am pregatit :).

Am folosit cu ocazia aceasta stampilele noi si perforatoarele pe care mi le-am luat de la Creashop. :D Am mai folosit niste etamina care ramasese de la "3 culori", foaie de calc, pixuri cu gel "sclipicioase", un perforator mic in forma de fulg... si imaginatie :)).
O imagine din timpul lucrului :) -perforatorul om de zapada - un dragalas! Hartia imprimata am castigat-o mai demult :). Am lipit elementele cu banda dublu adeziva.
Fata felicitarii mai sus si spatele mai jos  - o mini stampila de iarna cu un om de zapada. am folosit tus colorat :D.
 
Participa la concurs pe Felicitari Handmade: Felicitare "Fulgii de Nea si Oamenii de Zapada" .
Ce ma bucur ca am reusit sa ma alatur si eu :)!

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce combinatie interesanta!Imi place cum a iesit!
Perforator cu model de iarna n-am,iar stampile...am primit unele acum cu flori,hi,hi.mai trebuie restul...placa,pigment.
Frumos concurs,eu am aflat de la tine,dar prea tarziu.Data viitoare!
Sa ai spor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Gianina vezi ca sunt reduceri la Creashop daca vrei sa iti iei perforator... sau stampile de sezon!! :)

Imi pare rau ca ai vazut abia acum! Eu aveam de mult banner ca particip la concursul Paulei :P. am si scris la sf lunii trecute pe blog :D.

Pupici

Gianina spunea... [Raspunde]

A,pai sf lunii pentru mine a fost departe de pc,ca am avut cateva evenimente in familie,si apoi pc-ul n-a vrut sa mai mearga.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina asa e!!! ;) ai dreptate!

Trimiteți un comentariu