sâmbătă, 21 decembrie 2013

A.C. " Violet "


Nota: Cand am programat in draft acest articol nu aveam fotografiile aranjate si fiind inainte de Craciun, voiam sa fie o surpriza pentru destinatar. Din motive obiective, legate de lipsa timpului, acesta este unul dintre articolele care nu a putut fi publicat la timp. Textul initial il voi lasa mai jos, printre poze, la care am adaugat destinatarul cand le-am prelucrat dupa Craciun... :P

Cum merg pregatirile pentru Craciun? Eu evadez cateva ore [1-2-3] in timpul noptii, dupa ce termin de trebaluit Mai este foarte putin timp si am reusit sa bifez cu brio cam tot ce imi propusesem sa fac prin casa. Sunt fericita ca am putut sa si lucrez pentru cei dragi cate putin, nu cat as fi vrut si nu pentru toata lumea [din pacate], dar atat cat am reusit imi aduce mare bucurie.

Am pregatit o mica surpriza pentru o prietena draga si am ales sa folosesc nuante de violet [mov]. :D Abia astept sa pun la posta pachetelul luni :D.

Cea mai mare bucurie a mea este sa pot crea papusele amigurumi - am reusit sa fac o micuta cu parul cam "incalcit" - voit ce e drept :P. Nu a plecat singurica, a fost insotita de un bradut :).


 I-am atasat si o steluta - e o printesa micuta si fermecata. Fustita are margelute cusute pe ea si pe cap are un pom-pom cu margelute.

La felicitare am folosit o coala imprimata [ am castigat mai demult cateva coli micute imprimate, foarte dragute] si am folosit perforatorul meu cel nou, pentru colturi. Pentru plic am folosit o stampiluta mica - cu tus bleumarin si am mai folosit si pixuri cu gel.



Si in cele din urma un set format din bratara si colier :D, tot in nuante de violet / mov, plus alb (la colier). Acum mai ramane sa ajunga cu bine:) Ho! Ho! Ho!... :D


0 comments :

Trimiteți un comentariu