luni, 23 decembrie 2013

A.C. "Omul de zapada"

Buna!!!
Ieri a venit Rha si sunt foarte fericita!! :) M-am gandit sa va scriu despre ce am pregatit pentru Swap-ul organizat de C.D.B
Ca spiridus a trebuit sa pregatesc ceva dragut pentru Teodora Irima (Artadar). M-am bucurat foarte mult si m-am pus pe ... gandit. Ce sa fac, ce sa fac! Daca nu stiti ce decoratiuni si ornamente pentru brad minunate realizeaza, le puteti vedea aici. Si ... tot gandindu-ma ce sa fac, ce sa fac... mi-am amintit ca am vazut un om de zapada foarte simpatic acum ceva timp pe un site.

L-am cautat, m-am uitat la el din toate partile - are si modelul il gasiti aici - si m-am hotarat sa fac si eu varianta mea:D. Teodorei nu ii place verdele, asa ca am facut un fular albastru inchis - nu este insa crosetat, ci tricotat (snur in 4 ochiuri). La capete am folosit pom-poms :P.

I-am cusut gura si ochii cu ata pentru brodat. Eu am folosit un fir subtire pentru corp si croseta de 2.5mm. Puteam folosi pentru ochi si margelute dar mie mi-au placut mai mult asa. Se pot folosi si nasturi daca lucrati cu croseta mai mare si evident fr potrivit.

Am zis ca nu poate calatori singurel asa ca am realizat o felicitare tot cu un om de zapada. Elelmentele de grafica  le-am primit ca premiu la un concurs organizat de Elena (Atelierul Elenei) si mi-au placut foarte mult. Mi s-a parut ca seamana cu omuletul meu :D. 

Nasul l-am realizat din fetru. La fel si palaria. Iar cand am decorat capul, am incercat sa ii ofer personalitate sugubatului - nu priveste drept, ci dintr-o parte.

Eu nu am respectat modelul pe care vi l-am lasat decat intr-o oarecare masura. Poate voi incerca la anul ce vine, sau in limita timpului disponibil (in februarie) si daca sunteti curiosi, sa fac un tutorial si sa lucrez omuletul de acolo...:D. 
Cred ca iese haios - cel putin ce am adaptat eu a iesit adorabil. Vreau sa imi lucrez si eu cand voi avea timp un omulet de zapada pentru mine:P.

Siiii... un mic teaser pentru data de 25:). Atunci aflati mai multe despre domnisoarele de mai sus :D! 

Later edit: Sunt foarte foarte bucuroasa ca omuletul a ajuns cu bine si mai ales ca i-a placut Teodorei. Vai si ce surpriza minunata mi-a facut cand l-am vazut in bradut, alaturi de minunatiile lucrate de ea!!
Momentele acestea sunt pentru mine ca un balsam pentru suflet. Banuiesc ca cei care lucreaza de mana si daruiesc din creatiile lor stiu la ce ma refer. Mai ales cand darul este destinat unui prieten drag, de suflet! ;)


2 comments :

Teodora Irimia - Artadar spunea... [Raspunde]

Deci asa, draga Rux, te-ai framantat ce cadou sa-mi lucrezi :) Ai nimerit la fix cu acest omulet crosetat, pentru ca eu n-am habar sa crosetez, in afara de lant simplu. E o pufosenie (asa numesc piesele crosetate, sau din fetru) adorabila, care si-a gasit urgent loc in inima mea :) si in bradut, cum se vede. Ma bucur nespus ca s-a nimerit sa fii tu Craciunelul meu, pentru ca pe langa ca-mi place de tine, ca persoana, imi plac mult figurinele tale crosetate si povestile ce le creezi pentru ele.
Imi pare rau ca esti prea departe pentru a putea veni sa admiri real bradutul. Imi pare rau ca esti prea departe pentru a-ti putea admira real pufoseniile dragalase, cu exceptia acestui omulet cu zambet sugubat :)
Zanutele sunt tare dragalase ! Omuletul are inaltimea de 12 cm. Banuiesc ca zanele sunt tot atat de inalte, cu tot cu fes.
Te felicit pentru lucrarile tale si-ti doresc sa ai un an plin de multa inspiratie, multe reusite si multi clienti pentru ele !
Iti multumesc pentru acest dar lucrat special si pentru recomandare !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Teodora Irimia - Artadar sentimentul este reciproc:D.
Da, m-am framantat :P hehe. Planul era un pic diferit doar ca in decembrie am avut un maraton. Gatit, curatenie si nu atat curatenie cat sortare pe categorii si tot tacamul. :))
Snurul a fost primul lucru pe care l-am invatat cand eram micuta de la buni. L-am redescoperit in anii acestia :P.
Anul acesta mi-am propus sa realizez si finalizez in unele cazuri (lol) cat mai multe proiecte "pufoase" <3.

Fetele erau cam la fel de inalte (cu fesurile:P). Am si o poza comparativa intre dimensiunea originala prevazuta pentru decoratiuni si cea finala:D. Pe cele mici le-am transformat in alte zanute (mini reni, ghemulete incalcite si alte mici personaje de poveste).

Si mie imi pare rau ca distanta uneori ne tine departe, dar am un plan pentru anul acesta, cel putin pana cand voi reusi eu sa calatoresc in voie fara probleme ca inainte:D. Si sper sa il pot transforma in realitate cat mai curand - poate chiar din februarie.:D

Sa stii ca si eu am petrecut si inca petrec (am hotarat sa mentin camera decorata astfel cat mai mult) cu decoratiunile minunate pe care mi le-ai trimis <3. Am si galetusa si globuletul puse in camera ;)).

Pupici cu mult drag :)!!

Trimiteți un comentariu