marți, 10 decembrie 2013

Spectacol de colide si cantece de Craciun ,,VIS DE CRACIUN’’


Buna!!
Vineri are loc in Bucuresti un spectacol deosebit de colinde si cantece de Craciun. Mai jos puteti citi informatii despre eveniment si despre cum puteti participa :).
Personal, ascultand colindele din video-ul de la finalul articolului, cred ca va fi o feerie. Nu am cum ajunge - daca voi mergeti abia astept sa imi povestiti cum a fost!!
TITLU: Spectacol ,,VIS de CRACIUN’’ - Colinde si cantece romanesti de Craciun, 13 decembrie 2013, Bucureşti

VINERI, 13 Decembrie 2013, ora 19.00, Universitatea Populara Ioan I. Dalles, Bucuresti, Spectacol ,,VIS de CRACIUN’’

Pornind de la argumentul potrivit caruia traditiile si obiceiurile reprezinta spiritul unui popor, Bonsi Business Group a propus romanilor in ultimii ani, doua calatorii de redescoperire a spiritului poporului roman, a traditiilor si obiceiurilor populare in cadrul evenimentelor: ’’Traditii si obiceiuri romanesti de Craciun’’ Editia I in 2010 si editia a-IIa in 2012. Continuand traditia acestor evenimente, pentru luna decembrie 2013, venim in intampinarea publicului iubitor de muzica romanesca cu un concept inedit pus in scena de Claudia Deleanu impreuna cu tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk in cadrul spectacolului ,,VIS DE CRACIUN’’.

Spectacolul ,,VIS de CRACIUN’’ Colinde si cantece romanesti de Craciun este organizat
de Bonsi Business Group si Universitatea Populara Ioan I. Dalles, in parteneriat cu Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Galeria de arta HQZ Antic. Prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’’, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii, prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

Spectacolul aduce in centul atentiei momente solistice si momente corale in interpretareaartistilor de la Royal Art Muzzyk. Din program: ,,O ce veste minunata’’, ,,Am plecat sa colindam’’, ,,Domn, Domn sa-naltam’’..etc

Spectacolul se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele: copii, tineri, parinti sau bunici.

Colindele si cantecele de Craciun prezinta o valoare nepretuita prin originea si mai ales prin vechimea lor. Colindele ocupa un loc de seama in creatia poporului nostru. Ele formeaza un tot unitar cu doinele, baladele populare si cantecele de vitejie, cu basmele, ghicitorile, proverbele si zicatorile. Venind din lumea obstilor satesti, colindele pastreaza, fara indoiala, unele din ele mai vechi realizari poetice romanesti.

Din partea Royal Art Muzzyk la realizarea acestui spectacol vor contribui:

Ana-Maria Acunune, soprana
Maria Mirabela Popescu, soprana
Ana-Maria Voica, soprana
Bogdana Iliescu, soprana
Nikolina Kirilova Kirova, soprana
Ioana Gheighis, mezzosoprana
Valentin Trandafir, tenor
Vladimir Sima, tenor

Acompaniament pian: Anta Agavriloae si Costin Raia

Conceptul si regia Claudia Deleanu

Royal Art Muzzyk aduce in faţa publicului larg lucrări sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modernă. Tinerii artisti sunt studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Acestia isi doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

DURATA Spectacol - aprox 45 min - 19.00 - 19.45

PRET BILET 15 lei

Biletele pot fi achiziţionate de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti in ziua evenimentului, VINERI, 13 decembrie 2013, incepand cu ora 18.30.

ORGANIZATORI: bonsiromania.ro, updalles.ro.
Proiect ,,Romania O Noua Perspectiva’’ initiat de Bonsi Business Group in 2010.

PARTENERI: Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show, Galeria de arta HQZ Antic

PARTENERI MEDIA: stiriletvr.ro, arcen.info, getlokal.ro, roevents.ro, artactmagazine.ro, raftulcuidei.ro, artout.ro, orasulm.eu, bucharest-guide.ro, goingout.ro, radardemedia.ro, ibuyer.ro, suntparinte.ro, gokid.ro, blog.copilarim.ro

0 comments :

Trimiteți un comentariu