sâmbătă, 14 decembrie 2013

A.C. "Bradul nostru 'mpodobit" (2012)

Buna!!
Ati vazut fulgi rosii? Dar albastrii? Cu slipici? Dar cu textura gumata?... Nu?? Atunci va trebui neaparat sa va arat ce "captura" frumoasa am eu pe geam. Pana atunci insa - de anul trecut, bradutul nostru impodobit!
Nu am reusit sa va arat atunci pozele, asa ca acum este momentul cel mai bun! Sub brad si in brad veti putea admira globulete si lucrusoare handmade (toate sunt daruri - primite, gata de a fi trimise, facute de prietenii nostri, sau chiar de noi! Am vorbit despre ele anul trecut cu drag - le puteti gasi aici:  Calendar Advent Copilarim 2012 sau aici: Sarbatoarea Craciunului .
Si daca aveti intrebari lasati un comentariu (sau trimiteti un mail) si cu drag va raspund!
Acum ma grabesc sa termin de lucrat - maine este duminica si nu pot:).
Asadar - un strop de magie de anbul trecut, in asteptarea bradutului de anul acesta!





:D Dodo nu e cel mai bun prieten al lui Muku (fetita maro :D) - o cam maraie... Nu e insa vina lui sau a ei... ci a soneriei pe care o are Muku (din dotare) - sonerie nu stiu cat de inspirata.. hahaha. Vrum Vrum e inca pe lista preferatelor lui Dodo - desi nu mai face de mult vrum vrum :)).

6 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Foarte frumos !
Rux ..... ce ai in acel acvariu ? ....cred ca e acvariu. :)

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce brad incarcat si frumos ati avut dragilor...si ce minuni se afla sub el...ABia astept sa il vedem pe cel de anul acesta

copilarim spunea... [Raspunde]

Doua testoase!! :-)
Le cheama Ralu si Peta.

copilarim spunea... [Raspunde]

Hihihi si noi ... mai e putin!
Tu impodobesti si in curte?*-*

ghemulet spunea... [Raspunde]

Am pus luminite la terasa si avem un bradut in mijlocul gradinitei pe care l-am impodobot deja...am pus si coronite pe la usi si...asteptam ajunul sa impodobim bradul din casa...primul nostru braaaad :D

Angi spunea... [Raspunde]

Foarte frumos! Chiar m-ai facut sa rad singura, cand i-am vazut pe Dodo si Muku...Parca sunt doua jucarii de plus, ha, ha!

Trimiteți un comentariu