duminică, 15 decembrie 2013

A.C. " Mickey's Good Deed "

Buna:)
In aceasta duminica am pregatit un desen mai vechi, reeditat in 1991 (versiune pe care o puteti urmari mai jos).


 Filmuletul a aparut in 1932, este al doilea film animat cu subiectul Craciunului (dupa Orfanii) si primul care il prezinta pe Mickey ca fiind sarac.

 Foarte interesant este ca vocea lui Mickey este interpretata de Walt Disney.

Versiunea initiala este alb-negru.

Informatii despre filmulete puteti gasi aici. (sursa foto)

Sper sa va placa si sa il urmariti cu placere:



via youtube

Rezumat:


Cei doi buni prieteni, Mickey si Pluto, colinda pe strazile inzapezite. Ei spera sa stranga ceva bani sa isi cumpere de mancare pentru a sarbatori Craciunul.
Din pacate banii pe care credeau ca i-au strans se dovedesc a fi suruburi si alte piese metalice, as aca cei doi continua sa cante pana ajung in fata casei unor bogatani [lol]. Inauntru, la caldura, un copil razgaiat si nemultumit (desi avea tot ce si-ar putea cineva dori), afara, in zapada, un soricel si un catel, prieteni buni, cantant colinde.
Copilul razgaiat vrea cainele, dar Mickey este categoric si spune ca prietenul sau nu este de vanzare. Cum mergeau ei pe drum aud un planset si ajung la o casa ponosita in care o mama plangea pentru ca nu le putea oferi copilasilor sai de mancare.... 
Ce face Mickey? Isi ia ramas bun de la prietenul sau si le cumpara de toate copilasilor sarmani... timp in care Pluto alearga prin casa devastata de copilul razgaiat, ca sa isi salveze pielea, evident.
Ce se intampla pana la urma?:) Va las sa descoperiti singuri:D. 

Craciunul se apropie !! *_*

0 comments :

Trimiteți un comentariu