sâmbătă, 21 decembrie 2013

FunABC de la Ejuk – alfabetul limbii române pentru cei mici

Buna! Astazi vreau sa va scriu doua vorbe despre un joculet interactiv disponibil gratuit pentru telefon sau tableta, destinat celor mici (2-5 ani).
Vreau intai sa lamuresc doua lucruri: 
1. eu sunt pentru folosirea telefoanelor / tv-ului cu moderatie, mai ales pentru cei mici.
2. faptul ca va povestesc despre acest joc nu este conditionat de absolut nimic. Any m-a contactat si m-a intrebat daca doresc sa scriu despre joc, i-am cerut informatii [ chiar am incercat sa il instalez pe tableta, dar cea la care am eu acces nu este compatibila], m-am uitat pe filmul de prezentare si urmeaza sa va spun parerile mele in legatura cu jocul. Atat.

Asadar! Aplicatia mie mi-a placut foarte mult. Este buna mai ales cand plecati in deplasare si nu aveti acces la jocuri sau animatii. Animalutele sunt desenate foarte frumos. Mie mi s-au parut extraordinar de dragalase. Un plus si pentru faptul ca au fost folosite inregistrari reale ale animalelor.

Ce se poate invata cu ajutorul ei:
- copii se pot obisnui cu literele, le pot invata si astfel vor fi familiarizati cu acestea;
- jocul este interactiv, parerea mea este ca ar trebui sa fie accesat impreuna cu cineva care stie sa citeasca (un frate/ o sora mai mare... bunici, parinti etc) care sa il ajute pe cel mic cu explicatii in cazul in care acesta are "curiozitati" - stiti voi:P.
- poate fi folosit ca portita de pornire pentru povestea de seara - plus, plus, mare plus, pentru ca stimuleaza creativitatea
- facem cunostinta cu animalute si cu sunete care le caracterizeaza pe acestea.


Puteti vedea cum se instaleaza si chiar viziona cateva "pagini" din aplicatie aici: Aplicatia FunABC
Have fun! Si daca incercati aplicatia da-ti si mie de stire cum v-a placut:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu