sâmbătă, 10 decembrie 2016

C.A. 10. " Felicitare Coronita Stea - Premiu Impodobim Bradul VII - "


Buna!
Schimbam prefixul.. :D Adica gata, am trecut la 10. Si a venit momentul sa va arat si cel de-al treilea premiu de la Impodobim Bradul VII. O felicitare cu o coronita stringart. Modelul este din carticica mea de la Editura Casa - mi s-a parut cel mai potrivit. este de fapt un fel de stea, dar, lucrand cu nuante diferite de la violet la mov inchis, mie cel putin imi da senzatia de coronita :D.
Mi-a placut foarte mult ideea de a lucra mai multe felicitari cusute anul acesta. La interior am lipit doua coli decupate, ale calor colturi sunt perorate cu preferatul meu ;)).
Mai aveti inca timp pana pe 11 (23:55) sa va inscrieti si voi creatiile pe tema "coronita" pe pagina de concurs. Nu uitati sa reveniti pe 12 cand se vor anunta automat si castigatorii (pe pagina de concurs, desigur).
Va felicit pe toti de pa acum pentru ca v-ati imbogatit colectia de decoratiuni de Craciun. Si ma bucur ca ati fost si in acest an alaturi de noi!! 😊
La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 10 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.








*
 
Day 10 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu