marți, 6 decembrie 2016

C.A. 06. " Ursuc "

Bine v-am gasit de Mos Nicolae!!
Domnul Ursuc s-a strecurat in cizmele lui Mami. O asteapta maine sa o surprinda. Ce bine ca Mami nu citeste acum blogul (hahaha - exista si avantaje). Ursuc este al doilea ursulet pe care il fac in colaborare cu Buni. De fapt, al treilea, daca stau sa ma gandesc bine. Primul este inca neterminat. Dar va voi povesti despre ceilalti la vremea potrivita.
Ursuc este mai mititel decat fratii lui. Nu am avut material suficient si ne era teama ca nu ne ajunge. A fost o aventura super, super frumoasa. Am incercat sa ne apropiem de ursuletul de cand era mami mica. Cel putin cromatic.
Buni  a lucrat patratele (sau dreptunghiuri) cu andrelele. Eu le-am cusut, le-am umplut cu puf din perna (trebuie sa cumpar pernute noi pentru alte proiecte viitoare ca aceasta e pe sfarsite). Am crosetat terminatiile la labute, codita, boticul, urechiutele si baza la ochisori. Nastureii folositi la ochi ii am chiar de la Mami. I-au placut tare mult si i-am pastrat (erau destinati unei papusele dar mie mi s-a parut ca nu se potrivesc si i-am pus deoparte) si iata ca si-au gasit si ei locul :P.
Abia astept sa vina maine sa gaseasca darul de la Mos Nicolae - noi doar l-am ajutat putin. El l-a pus in cizme. :D
Pe voi cum v-a surprins Mosul Nicolae? :)

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 6 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.













*
 
Day 06 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!
 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

Ce frumos e ursulețul! Te îmbrățișez!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona ma bucur mult ca iti place <3!!!
Imbratisari :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Ce dragut eeee! Ochii lui - cel putin in poza - sunt... hipnotizatori! 😊
Numele de "Ursuc' l-am citit prima data la tine, dar era un ursulet maro (daca-mi amitesc corect) si asa l-am numit pe ursul meu de plush primit in nu mai stiu ce an de ziua mea, de la mama (darr mi l-am cumparat singura) 😊
pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si unicat! Ochii - :D. Sunt niste nasturei (am avut doar doi asa). O rugasem eu pe Mami sa imi caute nasturi care au pe spate sistem de prindere - ii voiam pentru papusi amigurumi. Daca nu a cautat... abia a gasit vreo 2 perechie (dar nu cred ca ai este nici magazinul acela :O).
Sunt mai mult ursuci :)). Da, primul a fost maro inchis :D. Mami l-a boteazat asa (cred ca i-ar fi botezat pe toti asa :)))
Ce draguuuuut!!! Eu mi-a luat recent o oita.. :))) care doarme (e in poza cu Rukkusu). Este atat de moale :O. Eu sunt berbec, asa ca in sfarsit am si eu un plus oita :D.

Pup cu drag !!

ps: il ai pe Ursuc pe blog? :))))

Trimiteți un comentariu