joi, 15 decembrie 2016

C.A. 15. " N's Baloo Bear "


Buna :)
Astazi am terminat lucrul la ursuletul numarul patru. Shhh!!! De Craciun va face fericit un copilas ceva mai mare - ce doar Mami sa aiba ursulet de la Buni?. Va spun doar ca e "griut".
Dar astazi este vorba despre Baloo, ursuletul micului N. Voiam sa ii facem un cadou special, la care sa lucreze si Buni. M-am gandit ca solutia ar fi sa tricoteze Buni partile principale ale corpului, iar eu sa le asamblez. Ceea ce am si facut. Povestea este insa una foarte amuzanta. De fapt acesta este ursul numarul 2 - la primul am ramas fara material si, pentru ca eram presate de timp, a lucrat Buni in paralel cu un maro putin mai inchis la culoare. A fost o cursa contra cronometru terminata victorios.
[ Si uite asa m-am ales si eu cu un domn urs pe care l-am asamblat in sfarsit acum 2 zile :D ].
I-am facut o multiiiiime de fotografii. Am ales cateva, ca sa il puteti vedea si voi cat e de haios. Micul N il adora - dar deocamdata Baloo este stapanul "castelului", nu este foarte plimbat. :P

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 15 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.



















*
 
Day 15 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu