marți, 15 decembrie 2015

C.A. #15 "Coronite - Inspirational"



Nu mai stiu exact despre ce voiam initial sa va povestesc astazi. Ieri seara insa mi-am dorit sa se publice in Revista Atelierul primul meu articol inspirational - Inspirație de Crăciun – Coronițe.... Pentru ca imi plac coronitele mult de tot si abia asteptam sa va pot arata ce descoperiri am facut, sau ce am mai lucrat. Si dorinta mi-a fost ascultata.


Imi plac insa doar coronitele de Craciun. Nu si coroanele... Am vazut saptamana trecuta un vecin cu o coroana si am avut asa un sentiment ciudat. Azi trebuia doar sa il serbam pe micul N si sa fim fericiti nevoie mare. Si ultima veste pe care m-as fi asteptat sa o primesc... ultima - ultima, mi-a aparut scrisa "parsiv" in fata ochilor pe ecran. Nu putea fi rostita... Azi ar fi trebuit sa il serbam si alaturi de scumpa noastra iubita, fie si doar la telefon, cum ne impartaseam noi vestile bune, facand planuri sa ne revedem cat de curand. In valtoarea ultimelor intamplari insa ... nu mai reusisem sa vorbim de ceva vreme.....



Sa ma iertati ca scriu lucrurile acestea... Pun "fulg cu luminite mii"...- parca este o cascada de lumina. Sau parca sunt stele... si va invit sa cititi un articol pe care l-am dorit vesel -cu creatii care sa va inspire, insotite de tutoriale. Si scriu... imi scriu printre randuri durerea. Stiu ca sunt egoista, dar .... trebuie sa scriu.
Singura din familie care m-ar citi, daca ar vedea, e Buni. Dar nu sunt in pericol sa afle.. nu de aici. Draga mea, abia zareste. Si nu ii pot spune, ce s-a intamplat. Pentru ca nu as suporta sa.. pateasca ceva. E durerea mult prea mare. Si plang pe ascuns... pe unde pot. Pentru ca Marea nu va mai fi niciodata ce a fost. Iar mie imi va rasuna doar in minte de acum incolo vocea celei mai dragi, scumpe si iubite Tanti



Pentru ca azi am aflat ca Buni  a mea e mai saraca cu o sora si eu ... cu tiza mea draga berbecuta, scumpa si iubita. Si mi-as dori din suflet sa ii pot oferi o coronita... dar catre ea va pleca maine, o coroana. 

Incercati sa nu mai amanati orice ar fi revederea.... si daca se poate sa stati aproape de cei dragi, cat mai aproape.


*
Reminder Concurs:
Tema #38 "Bradul Verde" (1-25 decembrie 23:55)

0 comments :

Trimiteți un comentariu