joi, 17 decembrie 2015

C.A. #17 " Lilly and the Snowman"



M-au fascinat dintotdeauna Craciunitele - Poinsettia. Sunt atat de frumoase!! Primele doua le-am avut de la Maia - bunica noastra din Ardeal. Tineam foarte mult la ele - erau extrem de importante pentru ca le aveam de la ea:). Din pacate am pierdut-o si pe ultima acum vreo 2 ani. Acum am doua din anii trecuti - primite in dar.
Ma gandeam ca nu am primit niciodata una alba... sau crem - cred ca mai degraba crem sunt :P. Ah... si Craciunitele mele cu frunze putine si mici (la ora aceasta) s-au inrosit anul acesta de .... Paste. :)



Planul meu era sa va arat astazi un proiect pe care il vedeam deja gata si "plecat". Dar inca nu este gata... si mi-a venit in ajutor un filmulet pe care trebuie sa vi-l arat si voua. Este absolut superb si mesajul sau mi-a reamintit care mi-e drumul... caci in ultima perioada m-am tot abatut de la el.


Asadar, cat inca mai este azi, ma grabesc sa impart cu voi cateva minute de magie animata - ce dor mi-era!! Abia astept sa vina Craciunul :D. Anul acesta sub brad sa va afla varianta pe dvd a cadoului primit in ...'97, pe VHS.... Weeee. Si la anu' il voi savura impreuna cu Rha si micul N ;))))).
[ Mi-a soptit mie un spiridus de-al Mosului - de-aia stiu ca va fi sub brad... si apropo.. am scris despre animatia respectiva aici!]

via youtube

Stati ca vine si colindul :P!! Imediat :).

*

Reminder Concurs:
Tema #38 "Bradul Verde" (1-25 decembrie 23:55)

0 comments :

Trimiteți un comentariu