joi, 31 decembrie 2015

Experienta SuperBlog 2015

Inainte de Craciun am primit prin posta diploma de finalist al competitie SuperBlog 2015. Aventura a inceput pe 11 septembrie cand, in urma unei invitatii primite pe mail, m-am gandit ca ar fi interesant sa ies putin din zona de confort si sa pornesc intr-o noua aventura creativa. :)
Mi-am propus sa spun prezent la fiecare proba si, evident, sa termin cursa fara penalizare. Nu mi-am propus nimic referitor la registrul note, dar, atunci cand am scris, am incercat sa bifez cerintele tehnice in asa fel incat sa nu cobor mai jos de 70 de puncte. M-am gandit ca asa va fi si relaxant, nedorindu-mi sa castig ceva anume in mod special, ci doar sa retraiesc putin din emotiile scolii, fara a ma stresa prea mult. :D
*
Daca sunteti curiosi ce teme am avut de abordat si care au fost articolele pe care le-am scris le puteti gasi aici: SuperBlog - Articole - am adaugat in dreptul fiecarui articol si punctajul si premiul, acolo unde exista.  
Provocarea a fost intr-adevar foarte mare. Mi-am propus sa scriu raportandu-ma la propria experienta. Nu am vrut sa fac reclama si sa recomand diverse lucruri in care poate nici nu cred, sau nu le-as folosi. Neavand ca scop sa castig vreun premiu, am scapat tocmai de presiunea de a imi dori note mari. M-a deranjat insa cand am descoperit ca anumite punctaje au fost atat la mine, cat si la alti participanti nejustificate. Au fost insa doar doua cazuri, din fericire :). Mi-am consolat articolele si le-a trecut gustul amar ;).
** 
Am avut si surpriza de a castiga doua premii la doua dintre probe. Primul a fost o stampila de buzunar Pocket Plus 20 personalizata, pe care am castigat-o la proba a treia: S.B. #03 "Ce fel de ştampilă eşti tu?"  unde am ocupat locul al cincilea cu un punctaj de 92 de puncte.

Am primit premiul de la Colop in Ajunul Craciunului. Stampila este cadou pentru proiectul Copilarim. :) A venit insotita de cateva daruri folositoare pentru organizare in noul an care bate la usa. Multumesc!

Cel de-al doilea premiu a fost oferit de Nutrivita la proba a douazecisipatra S.B. #24 "Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!". Am primit pachetul cu bunatati tot in Ajun, tocmai bine pentru a oferi la randul meu celor dragi cate un mic dar sanatos.


Cat despre echipament (sticla si saculet) ce mai - trebuie sa scot rolele macar din cutie... Sa visez si la bicicleta ?:P. De ce nu!:) Multumesc!

***

Pana in primavara, cand se anunta o noua editie a SuperBlogului, mi-am propus sa citesc din articolele scrise de colegii de concurs. Marturisesc ca nu am reusit sa citesc decat cateva, pentru ca in timpul competitie nu am avut timp. 
Nu stiu daca voi pastra aceeasi structura a articolelor sau voi mai schimba cate ceva. Hehe, poate imi scot cartile de PR de la naftalina, si imi propun sa castig tot. Glumesc! E mai interesant sa sfidez toate regulile pe care le-am invatat si sa incerc sa bifez in acelasi timp cerintele la fiecare proba. 

In concluzie mi-a placut :)! Avem nevoie din cand in cand de astfel de provocari. Multumesc SuperBlog :). Stati sa va mai arat o data ce diploma draguta am :D:

Ne vedem in 2016 :)!!!


*
Actualizare (06.01.2016):


0 comments :

Trimiteți un comentariu