marți, 1 decembrie 2015

Colectia de Colinde pe Copilarim



Incepand cu 2010, in fiecare an, am adus in luna decembrie colinde pe Copilarim. S-au strans deja 5 "playlisturi" - cu melodii frumoase, dragi noua. Unele sunt mai vechi, altele mai noi. 
Cum va arata colectia de anul acesta? Va asteptam cu propuneri - ne-ar placea tare mult sa o conturam impreuna!!
Colectia noastra: (actualizat periodic)

- 2015 - Colinde pe copilarim
- 2018 - Colinde pe copilarim


Nota: aceste filmulete/fisiere audio nu ne apartin, ele sunt publicate pe net si noi le-am adunat cu drag pentru ca ne plac si vrem sa le impatim cu voi. daca vreunul dintre filme/fisiere audio nu mai functioneaza va rugam sa ne lasati un comentariu/ sau si mai bine sa ne scrieti pe mail si noi vom remedia problema, inlocuind ceea ce nu mai merge. Multumim!!

4 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

o idee minunata. la urmatoarea postare o sa pun un link spre blogul tau pt. colectia de melodii. vii la gala superblog?de pe 12 dec.?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen ma bucur tare mult ca iti place! :D
Am de recuperat o multime de articole pe blo la tine - mi-am propus sa nu citesc din cateoria superbblog pana nu se incheie ;). Si-apoi, intre noi fie vorba, nu prea am avut nici timp in perioada asta.
Din pacate nu cred ca am cum veni. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem, sa vorbim :). Poate reusesc in primavara - cred ca voi participa din nou. :P

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Imi pare rau...eu nu stiu daca mai am putere la primavara. De fapt nici nu stiu daca ma duc. Era ceva sa ne cunpoastem. Pentru mine a fost un efort foarte mare si nu prea inteleg nici acum care sunt cu adevarat modalitatile de notare. A fost insa distractiv.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen Da, notarea a fost cu adevarat o enigma. Mai ales la Banca Transilvania si la proba cu Nunta - apropo de Hotel.
Daca ajung in perioada urmatoare in Bucuresti, anunt :P. Vorba aceea nu e neaparat nevoie sa fie la Gala. :)

Trimiteți un comentariu