marți, 26 decembrie 2023

2023 - Colinde pe Copilarim

  


Craciun Fericit!!

Iata-ne din nou, in a doua zi de Craciun, cand ne reamintim colindele (re)descoperite in acest an! Ma bucur de fiecare data cand pot adauga o noua fila, pot crea o noua amintire, fie ea si virtuala si... pot aduce, sper eu, o mica bucurie, celor care trec pragul proiectului Copilarim.

Imi place sa ma gandesc ca formam o comunitate micuta, asa cum e ea, de prieteni... Si sunt fericita la gandul ca, un popas aici, pe blog, poate insemna, asa cum spuneam mai sus, o moment de bucurie.

Fie sa ne revedem, sanatosi si anul viitor, sa ne bucuram impreuna de magia sarbatorilor de iarna :) si sa ascultam colinde, sau melodii in ton cu sarbatoarea, mai vechi sau mai noi... Hmm, si, poate, de ce nu, cantate chiar de noi! O provocare draguta la orizont! Avem un an intreg la dispozitie :D.

Pana atunci... drept inspiratie:


Colinde ascultate pe blog in 2023: 



Puteti reasculta alte colinde selectate de noi vizitand urmatoarele pagini, sau accesand categoria colinde - Colectia de Colinde pe Copilarim:
 
__________
Nota: cea mai mare parte din aceste filmulete/fisiere audio nu ne apartin, ele sunt publicate pe net si noi le-am adunat cu drag pentru ca ne plac si vrem sa le impatim cu voi. daca vreunul dintre filme/fisiere audio nu mai functioneaza va rugam sa ne lasati un comentariu/ sau si mai bine sa ne scrieti pe mail si noi vom remedia problema, inlocuind ceea ce nu mai merge. Multumim!!
 
 

  

6 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Îmi pace că esti foarte organizată și ai mereu astfel de pagini și liste ude poti găsi ușor ceea ce te interesează. O colecție bogată de colinde. Mulțumim.

CARMEN spunea... [Raspunde]

o wow... Primim cu drag Colindatorii ♥ Multumim... sunteti primii ☺
Pupici si imbratisari, Craciun fericit! 🍀 💞 🤗 🎄

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ar fi necesar sa ma organizez si mai bine.. sper ca anul ce vine sa reuses sa fac din retrospective cu poze frumos.. ca la peste 4500 de articole... oricat de buna memorie as avea incep sa uit si eu ce si cum si cand am nevoie de ceva.. :))))nu vrei sa stii.
Pup cu drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN anul acesta am avut putine colinde dar unul celputin cantareste cat 1000 :).
In anii trecuti am avut uneori in fiecare zi.
Pupici cu drag! Craciun Fericit!! :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mulțumesc pentru colinde!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cu mare drag!! :*

Trimiteți un comentariu