miercuri, 13 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 13 ”Înșirate pe o ață ”

Adventul fotografic - Ediția a II-a  ne-a pregatit o tema foarte interesanta: „Înșirate pe o ață” : instalații de brad, ghirlande, mărgele, orice în afară de beteală. Iar in calendar am gasit Pom-pom. Ma intrebam eu... oare cum le-ar sta, insirati pe ata? Iac-asa:




In Bradul Advent, azi am avut un kit pentru decoratiuni din margele! :) Mi-a placut tare mult sa fac globuletele, alaturi de dragii mei. Ghirlandele le-am facut dupa ce am terminat kitul, folfosind margelute ramase si fir. Mi s-a parut super simpatic sa le insir pe doua ghirlande varticale pe care sa le asez pe lateralele calendarului. Tare mult imi plac si ma binedispun.

Pentru ca azi a fost si MFC, am zis sa va arat aiei poze din timpul lucrului: si sa adaug doua vorbe despre kit:


Kit-ul cuprinde aproximativ 161 de margele si fir auriu. Mai contine si o carticica - se pot face doua stele si doi brazi (margele mari / mici), un fulg si o coronita:


Initial am zis ca incep cu bradul ca nu o fi greu.. ha ha ha... Bun. Aveti ceva instructiuni mai sus ... Sa revenim insa la cea mai faina decoratiune, care nu doar ca a iesit frumos dar are si tinuta, fara vreun ajutor (ca in cazul celorlalte). Steaua:


Kouki drag a stat cumintel pe paturica lui cea noua, alaturi de Veve a lui si Renul meu (de care ii place asa mult si binenteles ca i-l dau de cate ori doreste sa stea in preajma lui). Si-am facut poza cu steaua evident:


Apoi a urma coronita. Foarte simplu de facut - dar am dublat snurul cu inca o trecere, altfel nu isi pastreaza prea bine forma.


Fulgul este absolut superb. Doar ca nu sta. Cred ca am trecut de vreo 3 ori cu fir prin el, doar doar... In poza de mai jos era asezat pe capul lui Kouki... In pozele de la mfc era deja intarit, ca altfel se curba in toate directiile .


La brad (culmea) am avut cel mai mult de furca, pana m-am prins cum se face.  Nu statea deloc. Pana la urma am bagat betisoare de urechi (taiate pe masura) ca sa il sustina - am vazut o sugestie intr-un colt :))). Altfel nu sta deloc...



Azi a fost o zi foarte intensa. Din multe puncte de vedere. Dar m-am bucurat pentru ca am reusit sa trimit trei pachetele si sa pregatesc cat de cat terenul pentru celelalte... Maine va fi cel putin la fel de ametitor,  pentru ca trebuie sa il facem si pe cel al lui Ralu ... ohoho...

Desi am terminat in timp util (pana in 0ra 19:00) proiectele, stand la Buni in camera, nu am semnal.. si uite-asa ajung in miez de noapte sa adaug poze, scriu text si public in sfarsit articolele... dar le las cu ora la care m-am apucat de redactat.....

Pe maine :)


🎄

Ziua 13 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:

 

 

Linkuri directe:

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

  

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Imi plac ghirlandele! Cate una pentru fiecare "fata". 😊 ❤
E fain si kit-ul, foarte fain, doar ca... privind pozele simteam cum se dilata diafragma cand apare Kouki. 💞 💖 🐾
Imbratisari si pupici! (si pentru K) ❤ 😘 💗
Multa sanatate! 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana cfrdeam ca simti cum se dilata pupilele cand vezi instructiunile.. asa cum am patit eu.
De domnul nici nu mai zic. Imi vine sa il mananc - si asa frumos sta ellanga mine acum.. ca abia astept sa ma cuivaresc langa el... macar asa un pic...

Ma bcuur ca iti plac - chiar asa au iesit. Mi-au ramas piese cat sa fac ceva cat de cat simetric. prima facuta e cea la care se vad nodurile mai evident. A doua deja ma prinsesem eu cum sa fac ... si e mai dichisita...
Pupici cu drahg (i-am transmis lui K si s-a covrigit si mai comod :))).

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce minuni aici! Kiturile astea sunt atat de frumoase!
Cartulii mai am, mai am si eu vreo doua kituri mici, inca nu le-am facut, insa nu mai imi propun sa iau ceva, ca s-au cam scumpit. Asa ca trebuie sa-mi pun imaginatia la lucru...
Pupici! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce atelier pliiiiin! ce de lucrusoare frumoase, ce de ajutoare! Kouki este un scump! Si papusile tale, imbracate ca la parada modei! Superb!
Pupici si îmbratisari 😘🤗❤️🐾💞

MNiko spunea... [Raspunde]

Acum înțeleg de ce citeam la Suzana cu inșiratul pe ață pom-poms. Frumoase ghirlandele.
Foarte interesante kit-uri ai luat anul acesta ( de unde?). Eu am folosit anul trecut la bradut o sărmă ca să stea. Am văzut si eu anul acesta într-un tuorial că se folosește scobitoarea.
Felicitări pentru tot ce ai făcut.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti plac!
Sunt foarte scumpe majoritatea - eu am incercat sa ma lipesc de cateva la reduceri. Deobicei imi faceam eu tot felul dar avand in vedere schimbarile din acest am am simtit mai mult ca oricand nevoia de o evadare creativa de gen.
Am si eu cateva carti - chiar ma gandeam ce bine ar fi sa reusesc sa ajung la unele dintre ele (la care nu am acum acces, din pacate) - am reusit insa anul acesta sa crosetez cateva amigurumi micute,pornind de la modele din carti :D.
Pupici cu drag !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Da, am avut un atelier super plin :D M-am bucurat mult -cam de aia le-am luat. Cand sunt deja organizate pot sa ma desfasor mai bine cu Buni si Kouki. Cand am eu de creat pe de alta parte e mai dificil ca mereu imi vine cate o idee si trebuie s amerg sa caut diverse si e peste mana acum...
Pupici cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur ca iti plac :D !! Si iti multumesc - sunt foarte interesante pom poms astea. Nu am avut pana acum si mi-a placut sa fac ghirlandele (le-am lasa prinse deocamdata de calendar - va trebui sa caut un altul ca saracul cam colapseaza :))).

da, cu sarma (Sau sarma plusata) ma gandesc ca ar fi mult mai stabil. Dar doar cu ata din asta nu e chip :D.

Kit-urile sunt de la folia (asta e ceva marca germana, probabil ca o stii). Eu le-am luat de pe emag. Le-am prins la ofeta, dar nu mai erau... poate mai aduc, eu stiu?
Mai vazusem cate ceva de la folia si pe elefant (am prins de acolo ceva cu fetru la un moment dat - un carusel de prins de lustra ceva de gen.)

Si da - ei indicau scobitori :D. Dar eu am folosit baza de carton de la betisoarele de urechi :)).

Pupici !!
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai avut o grămadă de înșirat! Ai un model perfect pentru poze, se lasă acoperit cu de toate și nu protestează!
Mă gândesc că brăduțul ar sta mai bine înșirat pe o sârmă subțirică?

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoHihihi sta uneori! Dodo dragul era mai mereu decor la poze :)))).
Sa stii ca bradutul sta acum... Crad ca daca ar fi margele mai mici da - dar acestea au nevoie de ceva mai mare.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu