joi, 21 decembrie 2023

Bradul Advent 21: Un bradut si doua stelute cu sclipiri. (Reflexii in Oglinda 43)


Azi... azi am avut o activitate pe care chiar o asteptam cu entuziasm: sa fac bradut si stele din tub de la hartie. Bun! Am vazut un clip luna trecuta si mi-a placut tare mult - o sa il caut si adaug spre final, ca sa vedeti sursa de inspiratie. Cum la Buni in camera nu bate netul (decat rarisim, de ma si sperie ... hahaha), am facut decoratiunile din amintiri. 

Pentru inceput 2 stele - dintr-un tub. L-am impartit in jumatate apoi fiecare jumatate in cate patru si am incercat sa ascut colturile, dar fara a taia de tot inelul respecttiv. Apoi sunt prinse pe mijloc. Le-am decorat cu cate o steluta mica stralucitoare (ca am zis ca .. reflexii) si cu putin marker argintiu (din acelasi motiv, dar si pentru ca mi s-a parut potrivit.




Entuziasm pe mine cat casa, de parca cine stie ce facusem, le-am pozat pe  ambele parti... si apoi am trecut la al doilea proiect! Braduti :D. Ei.. aici imi amintesc ca in clip taia cumva lateralele pur si simplu.. eu nu mai stiu care erau masuratorile de acolo, am zis ca am facut din amintire (ideea am pastra-o la amandoua) si am folosit in primul caz banda dublu-adeziva nu hot glue. Daaar! Ce voiam sa zic (uite imi pare rau ca am uitat sa fac poza), pe langa cei doi brazi prinsi pe inel, am mai obtinut 2 brazi decupand pe margine :D Pe care brazi i-am pus bine pentru alte proiecte.



Si brazii i-am ornat pe ambele fete cu cate o steluta si mini globuri sclipitoare de polistiren, primite de la Mihaela in AEC.

Si cum ma uitam eu asa... nu eram foarte multumita de sclipiri. Mi-a venit ideea sa mai solidific baza bradutilor si am folosit si niste folie de aluminiu, tot din AEC:



Sincer... ce mult nu am mai fost asa entuziasmata :)). In plus nu am iertat-o pe Buni de detalii si evident de entuziasm!

Voi mai adauga inca doua poze cu si mai multe reflexii, realizate ceva mai tarziu, dupa ce am terminat si proiectul de AEC de azi (hint: ingerasul):


Mini bradutul impodobit al lui Buni - adica crengute de brad :D. Si ca sa nu uit... si filmuletul despre care vorbeam la inceput, pentru doritori! (norocul meu ca mi-l trimisesem mie atunci pe whatsapp, ca altfel slabe sanse sa il gasesc in seara asta :)))


Si... eu ma indrept sa termin si articolul cu Ingerul :).


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase decoratiunile tale de Craciun. Anul asta, voi, grupa de "Provocari" ati mesterit zilnic in decembrie cate ceva, aveti decoratiuni noi pentru brad. Felicitari! Imi place si ingerasul 👼🪽este din hartiute de la bomboane fondante?! Wow.
Si stelutele si brazii, sunt frumoase toate! 🎄⭐
O zi minunata sa ai, Rux draga 😘🤗🐾

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Hartiutele le-am primit de la Mihaela in Calendarul Exploratorului Creativ. E posibil ca astea mari sa fie de la ceva biscuitei. Stiu ca am luat si noi unii cu unt de la Lidl pentru N cand era micut. Dar nu stiu sigur.Sunt foarte mari!
Si mie imi place ingereasul. :*
Stelutele si Bradutii mi se par unele dintre cele mai reusite decoratiuni din tub de hartie. :D Cred ca stelutele ar arata f fain ca si ghirlanda! Si bradutii ar merge si de pus la masa, ca sa pui servetel de exemplu..
pentru mine sa fac cate ceva de gen zilnic este o motivatie si nu numai, E si .. cum sa zic cel mai bun tratatment. :)
Itimultumesc mult. La fel!!
Pupici cu drag :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Cum stii tu sa faci colectiile astea de imagini
atat de frumos!
Felicitari, draga Rux! Si o Sarbatoare a Craciunului cu bucurii!
Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana in ultima vreme fac totul pe repede inainte.Abia apuc sa ma bucur de moment. Dar asa cat o sclipire si tot conteaza :*
pup cu drag!!Asa sa ne fie :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase decorațiunile din tuburi de hârtie. Am recunoscut moșul din penultima poză. Îl avem și noi ca decorațiune pe balustradă, alături de prieteii lui din set.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da e mosul din setul de la jumbo :D
Si mie mi-au placut mult cele doua decoratiuni. Mi-ar placea sa le fac cu baietii cand mai vin :).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu