joi, 7 decembrie 2023

Bradul Advent 07: Ingerasi in Misiune Secreta. (Reflexii in Oglinda 41)


 

Astazi va prezint prototipul de ingeras (care e adjudecat de Buni, fara drept de apel) si Ingerasul lucrat ca premiu (surpriza, iata, desconspirata) pentru  Impodobim Bradul XIV - Secretul lui Mos Craciun..

Dar sa incep cu inceputul! M-am tot gandit ce surpriza sa pregatesc ca premiu... si, raspunsul a venit de la Buni. Este o provocare si legata de acet lucru, candva in Brad (vom povesti cand ajungem acolo). Asa ca am hotarat sa fac o Ingerasa Amigurumi. Mi-a placut mult cum a iesit papusica Mihaela, asa ca am pornit oarecum de la acea „baza”. Iata o imagine din timpul lucrului:


Ingerasa are un cosumas alb care sa ii tina de cald (nu o prezentam eu chiar asa - dar este singura imagine din timpul lucrului - iar ea este prototipul. Am lucrat cand stateam langa Buni si i-a placut atat de mult, incat nici nu a incaput discutie sa nu ramana la ea. Odata finalizata, a reflectat lumina ca un ... soare micut:




Si a plecat sa o caute pe sora ei, Ingerasa Calatoare, premiul creat cu drag pentru concurs. Nu, nu e nicio oglinda mai jos. sunt chiar doua papusele:


Desi par identice, nu sunt... pentru ca eu mereu schimb cate ceva (la rochita, la cum decorez fata, la par etc... Fiecare este unica. La ea pastrasem sa lucrez aripioarele. Acum este gata si .... am inceput lucru la o alta ingerasa, comanda speciala (dar pe aceea o sa v-o arat alta data -poate chiar la anul, in ianuarie.. sa vedem cum ne incadram cu articolele...). Nu stiu cat voi reusi sa ma lucrez azi, pentru ca am treaba si cu celelalalt calendar, dar am profitat de o scurta pauza sa vin si sa public acest articol mai devreme. Iata, in stanga e Prototipul si in dreapta, cu fata spre noi, Premiul:


Si acum cateva poze cu Ingerasa Calatoare. Imi place tare tare mult cum a iesit. Si lui Mami ii place, asa ca s-a inscris si ea pe lista (stiu ca am mentionat de alta papusa mai sus - aceea e a lui Ralu, pe care am intrebat-o asa, ca deobicei ma refuza, dar mi-a si zis cum vrea sa o fac, ceea ce nu poate decat sa ma foarte bucure :D).



Si cam atat... ne vedem mai tarziu!!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

12 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce dragute sunt! La un moment dat am crezut ca este doar una, in oglinda - dar am citit ca sunt gemene dar nu identice ♥ Foarte dragalase! Pentru nepoteii tai, cu siguranta...
Pupici si îmbratisari 😘💞🤗

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Îmi plac foarte mult cum ti-au iesit! Si mi-a plăcut și păpușa Mihaela....
Foarte frumos le-ai lucrat. Felicitări!🤗😘

Suzana spunea... [Raspunde]

Uau! Ce frumos ti-au iesit ingerasii. Felicitari, draga Rux!
Pupici si noapte buna! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Superbi îngerași Rux. Tot seamănă cu Mihaela, o Mihaela ingeras.

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslertthanks for visitjng!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac! Ma bucur ca ti s-a parut ca sunt in oglinda - chiar a sperat ca voi obtine acest efect :D.
Da, asa este. Gemene dar nu identice :D.
Una este a lui Buni - prima, prototipul. A doua este o parte din premiul de la Impodobim Bradul - catre cine va pleca nu stiu. Dar vom afla cat de curand - dupa ce se incheie inscrierile pe 11, la 23:59.
Daca vrei sa te inscrii si tu la Impodobim Bradul, te atept cu mare drag (si in cazul in care te alege dl Random, am o portita legata de transport :p).
Pentru baieti am facut alte doua decoratiuni simpatice (zic eu) - dar probabil ca voi povesti despre ele prin ianuarie abia :))).
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur tare mult. De aceea am si vrut sa fac ingerasul asa (e mult mai mare decat Mihaela) - am vazut ca v-a placut de ea. Poate voi mai face si anul viitor cand aniversam Copilarim una.. sau cu alta ocazie. Sanatate sa fie...

Iti multumesc tare mult. Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc tare mult si ma bucur ca iti plac :*
UIte chiar acum e cazul sa inchid si eu pravalia..ca smt ca imi da tarcoale Mos Ene... pe la gene.
Pupici cu drag!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur ca seamana :D Hihih.
Ingerasa - Mihaela uriasa :)) Ca sa fac o rima. Insa da, pe langa papusica aceea ingerasele sunt maricele.
Pupici cu drag !!

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase Ingerasele! 😍 Acum, vazand "in real" figurine amigurumi (sper ca am scris corect) imi dau seama ca nu m-am inselat zcand ca nu sunt usor de facut. Sau... sunt, pentru cei care stiu ce si cum? Felicitari! 💕
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur tare mult ca iti plac :*!

E relativa partea cu usorul :))). Dar e tare placut sa lucrez.. mie personal croseta mi-a day posibilitatea sa ma exprim creativ - cred ca cel mai mult.

Te imbratisez cu mult drag
Puuup si iti multumesc:D

Trimiteți un comentariu