marți, 19 decembrie 2023

Bradul Advent 19: Coronita (S47/52)


Penultima tema de la transformările creative din decembrie  gazduite de Mihaela (Mniko) este coronita. Ma amuzam ca am pastrat „ locul la coada „ pentru transformari,ca pe vremuri la lapte :))))))). Nu stiu ce tot am avut in ultima vreme - dar chiar m-am bucurat ca toate amintirile astea au venit sa ma inveseleasca. In traducere, am pastrat zilele de marti pentru transformari (de fapt si la mfc si rio am facut la fel ... acum am realizat).

Am mai scos o piesa de puzzle din Brad... cateva mai sunt, cum cateva zile mai sunt si pana la Craciun, sau pana la Anul Nou. Ritmul acesta sustinut mi-a facut bine... Resimt oboseala, cu unul sau doua proiecte mici care dau un pic de farmec zilei. Dar azi a fost.... :)))). Ca un carusel - motiv pentru care mi-am comandat un carusel. De fapt la Mos.. Craciun.

Revenind insa la oile noastre, adica la coronita. M-am tot gandit ce sa fac.. cum sa fac.. si pana la urma am hotarat sa ma opresc la o coconita potrivita ca dimensiune - nici prea mica, nici prea mare. Dar.. sa nu ma mai lungesc cu vorba. Iat-o: 





Cred ca este o coronita.. Ingeras! Voi ce parere aveti? Am doar o poza (si aia vai mama ei, tremurata toata)din timpul lucrului.


Cateva date despre ea: am folosit cercul de la fosta banda adeziva subtire, ca baza. Am imbracat-o in folie de aluminiu - asa mi-a venit mie... :)) De-aia. Apoi am refolosit o funda cu glob, recuperata din decoratiunea de care v-am tot povestit .. (cea din care am mai luat figurinele de la caruselul cu pufuleti, globuletele din decoratiunea cu bradut..) Am vrut sa folosesc si o frunza alba plina de sclipici.. am sclipicit tot, dar ea nu s-a integrat in peisaj. Cele doua chestii care arata ca aripi sunt realizate din cercurile de la Mihaela (cele din tub de la hartie, pentru ca eu folosisem la proiect din ce aveam eu.. si astea ramasesera). Am mai folosit si cateva paiete stralucitoare si iar niste fasii de folie de aluminiu la aripi.
Si acum sta si straluceste in dreptul lui Buni, agatata de manerul de la comoda. Hi Hi Hi. Chiar imi place cum a iesit - si da, e unul dintre obiectele care s-au facut singure. Planul meu era ceva crosetat :))))
Pupici!



2 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

tare simpatică coronita ta. Nu-i așa că te-ai simțit relaxată realizand altceva decât croșet? Uneori avem nevoie și de o pauză de la ceea ce ne place cel mai mult, croșetul în cazut tau.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ca sa fiu sincera nu prea - ca nu voiau elementele sa stea prinse cu banda si le-am tot asigurat in timp. dar doar din acest motiv, altfel mi-a placut enorm :D
Pupici :D

Trimiteți un comentariu