miercuri, 27 decembrie 2023

Miercurea fara cuvinte - Un Mos Craciun Secretos, complice cu Danutza.


💗






 

Episodul 324 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

❅❆⛄⛄⛄⛄❆❅

Tema: Mos Craciun chiar are multe secrete! 
📷 poza zilei alaturi de Risu
📷 Cadoul surpriza de la Mos Craciun  Danutza (Blogul Dănuței (mihaelatoila.ro)). Multumesc mult draga mea,  pentru magie si bucurie 🙏💗 - o surpriza de suflet, care te lasa, fara cuvinte! :)


🍪🤶🎄🎅🛷

-📷 mai multe episoade 📷-  

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

wow ce surpriza draguta! Un Mos Craciun simpatic si darnic ♥
Am încheiat înca un an de MfC ♥ Multumesc pentru fidelitate, esti un membru loial al Clubului MfC. Trimit pupici si îmbratisari, iti urez un sfârsit de an cât mai placut! Si la anul, sa ne regasim la MFC sanatosi si voinici, încarcati cu energie pozitiva, cu fantezie si creativitate. 🎍😊🍀🥳🌟🍭🪂🎨🧩🏆🪄🪅🎊🎉🪭🎀🩷💓💝🎼🎵🎶 La multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN daaa :). Am pastrat special pentru MFC acest moment :D. Mi s-a parut perfect. Si m-am bucurat ca a picat tot de Craciun :D

MFC e ceva special - asa ne-am cunoscut. 💗

Sa ne revedem cu bine in ianuarie la MFC :* si nu numai. Pupici cu draaag!!
happy ww :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu ti se pare firesc ca Mosu' sa aiba secrete?
Un cadou minunat, intr-adevar! Iti impartasesc bucuria!
Happy WW, draga Rux! Pupici si descoperiri placute in lectura! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cum sa nu ? Tocmai mie? :D
Iti multumesc! :)
Happy WW! Sper sa ma pot bucura de carte .. intr-un viitor nu foarte indepartat :D
Pupici!!:*

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce frumos este și moșul! Bănuiesc că tot lumânare ca spărgătorul meu de nuci, dar mă bucur că eu am primit spărgătorul că se potrivea la fix cu decorul meu.
Avem acum amândouă aceeași carte. Poate o vom citi în același timp să schimbăm impresii.
Happy WW!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mă bucur și eu de bucuria ta! 😘🥰 Noroc cu internetul, așa putem cunoaște oameni cu care rezonăm și care nu ne privesc ciudat pentru preocupările noastre de nișă. Ce vreau să spun este că mă bucur v-am cunoscut pe toate, tu ai fost prima, pe celelalte le-am întâlnit aici. Să reușești să citești cartea cât mai repede și să ne spui și nouă despre ea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko mie ... sincer, nu mi se pare a fi luanare ci mai degraba figurina. L-am tot sucit si invartit - scrie ceva cu litere de-o schioapa jos pe ambalaj dar ... nu stiu unde am pus lupa sa ma uit acum :)). L-am lasat in punguta deocamdata ca e dragalas asa :D
Si eu ma bucur ca se potriveste la fix Spargatorul - am si eu din lemn de la parinti de anul trecut. Mi-ar placea sa am o casa si o camera numai pentru decoratiuni si materiale de creatie :))))
Daaa asa este. Si pare o carte foarte interesanta! Ar fi o idee faina sa ne programam cumva o fereastra cand sa o citim !! :)
Happy ww si pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisosi eu ma bucur mult! Este oaza mea de „normalitate” ca sa zic asa. Imi place sa ne intalnim, sa povestim - mi-ar placea sa facem asta la un moment dat si in offline, dar momentan, e bine si asa pentru mine. :) E chiar foarte bine si va multumesc :*.
Cu siguranta am sa va povestesc dupa ce o voi citi, cum sa nu! In ultima vreme abia am mai reusit sa citesc cate ceva si cu atat mai putin am apucat sa scriu - ma concentrez destul de greu - azi am facut si un exces de zel... dupa-amiaza am fost tare molesita si intr-o pauza am avut senzatia ca e joi asa ca am alergat sa fac o poza si sa o adaug articolului pregatit... :))) cel cu reflexii... cand l-am vazut insa seara publicat eram .. what a...? azi nu era miercuri? :)). L-am bagat in draft si ii dau maine iar drumul :))) mda.. :)) imi strica pe aici ordinea..
Pup cu drag
happy azi :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Moșul este lumânare! Am zis că ție și se potriveste Mi-ati dat o idee cu cartea, sa preiau un joculet de e grupul literar, cred că ar fi dragut si in blogosferă!
Sper că ți-a plăcut micuțul cadou! Sărbători fericite! Un an nou mai bun! Happy Everyday!Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilăserios? Atunci mai bine ca l-amlasat in ambalajul dragut sa il protejeze! L-am sucit pe toate partile, ia-m pipat vorba aia si motul la caciula (asta dupa ce am citit la Mihaela ca soldatelul este lumanare, inainte sa pun pozele aici :))))).
Are fitilul bine ascuns.. secretosul. :))))
Imi place tare tare mult! Le am pus frumos sub brad :D
O astept sa vad ce idee ai :D Hihi.
Mi-a placut foarte mult! Iti multumesc. Hnomul cel putin este cu atat mai special cu cat stiu ca e facut de tine 💗.
Sa avem un an mai bun cu multa sanatate! happy everyday, ca bine zici!
Puuup 🤗

Trimiteți un comentariu