duminică, 3 decembrie 2023

Bradul Advent 03 - Puzzle: Yuletide Village (500)


Buna!
Astazi a fost o zi nesperat de productiva - la capitolul creativitate. In spatele fulgului cu numarul 3, am primit din nou o piesa de puzzle cu numarul  5. In listuta din casuta 26 (cea care are doar fulg pe capac) erau trecute instructiunile: timpul pentru puzzle. Si aveam trei sugestii... un puzzle cu Mickey si Minnie pe care insa cred ca il voi lasa pentru Anul Nou s doua de Craciun, patrate. Pe ozone, au avut trei astfel de puzzle-uri craciunesti, dar eu am mai prins doar doua.

Pentru o clipa am fost in dilema (ba chiar ma gandeam sa caut puzzle-urile micute, luate ca sa ma joc cand or veni cei mici) din cauza dimensiunii finale (20x20 inch - adica aproxitmativ 51x41 cm).... Norocul meu a fost ca nu redimensionasem bucata din cutie pe care o aveam pregatita si ca avea inca doua laturi, nu doar una - astfel, am obtinut o baza de lucru de 54x56.  Dar sa trecem la.. puzzle:


Cel ales pentru astazi se numeste Yuletide Village. Cutiuta in care vine este tot patrata si micuta. Pe langa piesele de puzzle care sunt in punga, mai este si un mini poster cu imaginea puzzle-ului, ce poate fi chiar inramat. Piesele sunt grosute, usor lucioase si calitative,  avand forme variate. Dupa ce am sortat un pic piesele dupa forma (aproximativ) in alte trei cutii de puzzle goale (adica 6 tavite, cum ar veni), am inceput prin a realiza conturul:


Nu prea am facut poze in timpul lucrului. De data aceasta nu am poza cu manuta lui Buni (lol), dar am surprins una bucata catelus dragalas, proaspat venit de la spa:


Mai sus mai aveam cateva piese de potrivit si mai jos, iata-l finalizat. Nu este inca „inramat”, dar am niste vesti minunate! Tati mi-a zis ca a gasit folie ce poate fi taiata la ce dimensiune vreau si abia astept sa facem un test. Ar fi super sa mearga, mai ales ca acest puzzle si celalalt de aceeasi dimensiune, sunt ceva mai mari decat folia de protectie pe care am mai folosit-o eu sa asigur puzzle-urile fara rama.


Am incercat sa il ridic un pic, dar nu am vrut sa risc prea mult - desi ele se imbina destul de bine. Voi reveni atunci cand il inramez cu o poza, eventual (mai am cateva pe care nu am reusit sa vi le arat inramate - de exemplu cel mare, cu gara, sau cel cu 1500 de piese, cu iarna.


Acum imi mai ramane sa il adaug in Clubul de puzzle gazduit de Mihaela (MNiko) si sa ma indrept catre fila de Calendar Advent.

Pe mai tarziu!

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Superb acest puzzle. Chiar o activitate relaxanta pentru advent!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Stai sa il vezi si pe celalalt, cu auriu :)). Au fost 3 in serie... pe unul l-am ratat. Chiar merita. si e interesant ca acesta a avut varietate la forma pieselor, celalalt a avut doar 1 .. ca sa zic asa.
Pupici!

Diana spunea... [Raspunde]

Micul Kouki pare foarte interesant de imaginea oraselului la care munceste preferata inimii lui! 😘 💗 😍 Cand il vad pe micul boticut e clar ca se cam sterge din minte alta imagine. 😊 💕 Totusi, am fost suficient de atenta si la imaginea din puzzle. E foarte frumoasa! (imi face si mai mare dor de zapada) 😊
Pupici! 💗

P.S. Sunt "in drum" spre cea mai recenta postare a ta. 😊 Cate voi vedea azi nu sunt sigura, dar s-ar putea ca unele dintre comentaiile mele sa ajunga in spam - pentru ca scriu multe, unul dupa altul. 😃 Daca las aproape totul "pe ultima clipa"?!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nu am gasit nimic in spam - dar da, se mai intampla :D.
K e lipit acum de mine si doarme. :D Eu fac ca si tine - recuperz sa fiu la zi, ca bate Anul Nou la usa. hehe
Ma bucur ca iti place puzzle-ul - pe acesta deja l-am inramat :D. Astept carton (am o cutie la Mami ..) si geam si pentu al doilea (ma rog nu geam ... ceva de plastic - mi-a promis tati ca imi face si pentru a-l doilea.

Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu