duminică, 17 decembrie 2023

Bradul Advent 17: Coloram magneti?


Buna!

De fiecare data zic ca nu mai fac multe poze si la final ma trezesc ca sunt multe poze (sau obisnuit de multe...). Ori uit, ori nu stiu care e logica. Si nu e vorba ca .. imi place sa fac poze, dar pana le stampilez si apoi editez... :))).
Mananc o paine vorba aia.. sau covrigei, dupa posibilitati. 


Oricum, fiind vorba de domnul Kouki .. nu m-am putut abtine. Numai cum prezinta el ce activitate am avut azi in bradutul advent... Mda.


Buni... fata asta vrea sa coloram magneti, Buni. Are niste idei au asa... si a chemat toata trupa si eu trebuie sa stau sa ma pozeze.. Ce sa fac? Sa stau? Hmm... Dar oare primesc si eu un mar ceva? Hmm. Hai ca stau:


Kitul acesta tot de pe e-jumbo l-am luat. Tot in ideea „pentru cand stau cu Buni sa avem activitati”. Evident ca nu imi faceam eu vise ca ar colora Buni - nu de alta dar, mi-am luat eu lupa.. :)). Dar stiti voi - implicare.. oare ce culoare sa pun.. cum ti se par desenele... De-astea.


Setul este format dintr-o foaue magnetica ce are pe o parte imprimate niste desene in ton cu sarbatoarea. Vine cu niste carioce micute de tot: albastru deschis, rosu, portocaliu, maro si negru. Dupa ce am colorat putin, m-am dus si am luat un set de carioce (cu varful cam mare ce e drept) cu o gama mai bogata de culori.... 


Si iata cum s-a prezentat rezultatul final. M-a tot gandit daca sa le decupez sau nu. Sincer, as fi preferat sa fi fost predecupat.. Si sa pot desface din sablon ce ma interesa cu usurinta. Mi se pare greoi asa - nu de lene. 


Deocamdata l-am lasat intreg si am facut un test sa vad cum arata pe congelatorul meu. :D Mi-e foarte drag - eu l-am luat (stiti probabil cum e cand reusesti sa cumperi cate ceva pentru casa din pusculita. :D Sau poate ca nu :)). Eu asa sunt.. :)).



Bineinteles ca si fetele au vrut poz cu minunata dovada a talentului meu la a colora :))). Nu le-am putut refuza.

Pe mai  tarziu putin!

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Recunosc setul. L-am cumparat și eu anul acesta pentru finuța mea. Am mai avut mai demult pentru fetele mele. Nu e chiar dificil de tăiat această folie.
O saptămână ușoară Rux.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ah da? atunci ma bucur! Ma gandeam ca as putea folosi partile care raman extra pentru diverse proiecte (evident.. lol).
Iti multumesc mult! Si tie la fel :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O foaie magnetica, ce idee faina. Și pare că o să fie o grămadă de rămășițe 😀.
Ce îmi place cum stă Kouki cu toate jucăriile pe el! Pup boticul ăla drăguț!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso la asta ma gandeam si eu :))) ca raman ceva bucatele de magnet atunci cand voi taia.. haha)
E un dulce nu? Sa stii ca i-am transmis.. cica.. l-am albit :))) Bine ca nu a intrat pe modulul motan sa se spetel ca mai face si din astea.
Pupici

Trimiteți un comentariu