miercuri, 27 decembrie 2023

Calendar Advent Copilarim 2023


Ho! Ho! Ho! Iata ca s-a incheiat si cel de-al paisprezecelea Calendar Advent Copilarim! 😊Si-a facut buletin (vezi poza mozaic de mai jos 😂🤣😅). De fapt ... am avut doua - primul este pornind de la Adventul Fotografic(AFII) si al doilea este cel pregatit de noi (Bradul Advent) (pentru ca au fost de fapt trei, mai este unul al Exploratorului Creativ (AEC). Ah v-am incurcat? La Calendar Advent (primul prezentat mai jos) am grupat provocarea zilnica AF si AEC, iar la postarea zilnica - cea care numeroteaza si calatoria lui Rukkusu, m-am ocupat de Bradul Advent. 

Sper ca v-a placut ce am pregatit anul acesta - am continuat dupa cum spuneam colaborarea, tematico-fotografica ( Adventul Fotografic ) si m-am jucat alaturi de Mihaela, Danutza, Suzana, Pompilia, Diana Carmen si Zuzu si mascotele alese de ele, acolo unde a fost cazul :).

Daca nu ati reusit sa vedeti articolele la timp, sau daca vreti sa le revedeti, iata, asa cum v-am obisnuit, le-am adunat frumusel pe toate pe o pagina.



Si pentru ca astazi este cea de-a treia zi de Craciun va voi ura din nou Sarbatori Fericite! si La multi ani de Sfantul Stefan! 🎄.

14🎄 Advent Calendar - Ziua 14 ” Stea, steluță/steluțe ”
15🎄 Advent Calendar - Ziua 15 ” Om de zăpadă/oameni de zăpadă ”
16🎄 Advent Calendar - Ziua 16 ” Lumânări ”
17🎄 Advent Calendar - Ziua 17 ” Beteală”
18🎄 
Advent Calendar - Ziua 18 ”  Clopoței, clopoței, veseli clopoței. ”
Bonus:
25🎄  🎅 Advent Calendar - Ziua 25 ” Craciun Fericit!”

Sper ca si voi ati putut sa va bucurati de linistea acestei sarbatori magice, pentru ca, dincolo de Mos Craciun si bradul impodobit si traditionalele pregatiri... sarbatorim ceva ce nu poate fi comparat cu nimic. Si sper ca Nasterea Domnului sa va fi gasit sanatosi si linistiti, alaturi de cei dragi!

  🎅🎄🤶

                            

Cum anul acesta am avut si un calendar special facut pentru a avea mici activitati alaturi de Buni si Mami, am adaugat si articolele legate de acesta, si desigur pozele - pe care le vedeti individual mai sus. sau intr-un colaj, la final. 

14🎄 Bradul Advent 14: Glob disco (P.V. #17) (Reflexii in Oglinda 42)
15🎄 Bradul Advent 15: O pernuta cu doi reni. (Kit)
16🎄 Bradul Advent 16: Figurine Craciunistice prind culoare.
17🎄 Bradul Advent 17: Coloram magneti? 
18🎄 
Bradul Advent 18: Un urs polar se pregateste de sarbatori(amigurumi).
Bonus:


Clar... anul acesta aniversar, pentru Calendar Advent pe Copilarim, a fost pliiin si generos. Dar va trebui sa vad anul viitor cum ma voi organiza :))).

Craciun Fericit! Ho Ho Ho :D

4 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Happy new year already :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce etalari frumoase! Si ce multa viata vibreaza acolo!
Felicitari, draga Rux pentru aceasta colectie!
Pupici! ❤️😘 Doar bine la voi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler Happy new year :)!!
hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cred ca abia cand fac aceste articole realizez si eu ce am facut in ultima vreme - altfel totul este destul de pe fuga...
Tocmai ce am observat ca la brad mi-a pus cate 4 poze.. oare de ce? trebuie sa intru in html sa incerc sa il dreg :))). vai ce ma ucur - chiar simteam nevoia de sporturi extreme :))).
Ma bcur ca iti place si iti multumesc tare mult!
Si mai ales ma bucur ca a ajuns la mine ceva taaaare dragut pentru care multumesc muuuult!!! Numai bine si la voi
Puup

Trimiteți un comentariu