vineri, 8 decembrie 2023

Bradul Advent 08: Zapada? Un set de globuri de lemn, cusute.


Ah ah ah... am centrat atat de bine poza.. incat nu se vede scrisul... sa vedem, trebuie sa caut hartiuta. Ce era la numarul 8? Ah, da - in sfarsit ne bucuram de unul dintre seturile de DIY, pe care le-am luat special pentru aceasta perioada. De fapt, pe acesta mi l-a luat Tati - il rugasem sa imi ia unul cu „diamante” si m-am trezit cu .. altul. Dar e foarte bine si asa, pentru ca, in cazul acestuia, macar pot sa ii dau lui Buni s tina in mana baza de lemn. 

Dar... sa va arat ce am vazut eu azi noapte pe geam....


Evident, de dimineata nu mai era nimic. Si acum revenim la activitatile noastre de azi. L-am rugat pe Kouki, ce trona pe o perna pe care ii pusesem paturica noua, primita de Mos Nicolae, sa ma ajute sa va prezint kit-ul creativ.


Nu a lipsit de la apel nici Veve! Am deschis in sfarsit cutia! Vai ce dragut: globuri de len rotunde si in forma de steluta, cu mici gaurele pentru a putea coase. Mi-a placut instant (am copiat tipar pe o hartie.. cine stie, poate voi face candva din carton. Am primit un ac, margele albe, verzi si rosii sidefate si fir lucios -ei, acesta foarte frumos, dar destul de cu probleme la lucru, ca sa zic asa).


Am pozat si cateva instructiuni, pentru voi, dar si pentru mine, ca sa le vad mai bine - lumina la Buni in camera e cam.. chioara:




Primul ornament abia ce a primit ok-ul lui Kouki si a si zburat fix la Rukkusu care l-a agatat de cutie si nu a ratat ocazia sa aoara si ea pe aici. Poti sa te superi? Nuuu, bineinteles:


Primul model mi-e cunoscut - probabil si voua. Si sunt sigura ca si al doilea. Oricum, am zis sa il pozez si pe acesta si sa vedem cum a iesit ornamentul rotund:



Si uite-asa, am facut eu astazi, un set de ornamente. Dar cel mai norocos dintre ele, a fost ultimul. Poate va intrebati de ce:




Am facut si o sesiune de grup. Mai intai cu ornamentele cusute cu verde si rosu, iar apoi le-am adaugat si pe cele cusute cu argintiu:





In final, am invocat fantoma bradului de anul trecut, asa ca pentru incheiere. Si acum ma grabesc sa ajung si la celalalt articol.

Pe curand! 

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ornamentele sunt minunate!
Aceasta postare m-a emotionat puternic... 💕
Te imbratisez cu drag! Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca ti-au placut. Incerc sa imi mentin mainile ocupate si mintea (mai ales cand nu pot face multe alte lucruri din motive diverse... ). Ajuta enorm.

I-ai vazut pe dragalasii mei 💕.
Si eu trimit imbratisari cu drag :D
Muuah!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ooooo, ai avut ajutoare! Mă bucur că s-au lăsat fotografiați! Ai primit un cadou foarte frumos, o să fie tot mai încărcat bradul!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ai primit un cadou frumos și util! Îmi plac ornamentele de lemn, au ieșit foarte bine! Mă bucur că Buni ți-a dat mână de ajutor. Numai bine. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso daaaa !! :) si eu ma bucur ca i-am prins in poze. A vrut sa iau anul acesta cateva kit-uri tocmai ca sa pot implica si pe Buni in ativitati...:). Macar asa sa ii arat ce si cum..
Pupici cu drag :D

ps: fantoma bradului zice ca nu prea crede. deocamdata m-am rezumat la fulgii din tub, ingereasul, globurile astea si cel cu betisoare si sa vad.. ce va mai fi. asa usurel :)).
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da - imi place tare mult. Sa stii ca sunt dragute.
Si eu m-am bucurat tare mult - a fost un moment minunat :)
Iti multumim mult - sila tine, numai bine sa fie :*
Pupici cu drag!!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Ma bucur sa îi vad pe Kouki și pe Buni kmplicat în activități. Cu dragele tale păpuși deja suntem obișnuiți.
Kitul acesta e superb. E perfect pt a învața și felicitările cusute. Bine ca ti-ai făcut șablon. Pe carton, la cel rotund renjnta la centru și coase ca la un romb de steluța. Efectul e deosebit.
Felicitări

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Langa ei stau toata ziua aproape - voi incerca sa ii surprind mai des :D.

Sa stii ca este foarte fain - probabil il vor mai aduce la Lidl si anul viitor :). O idee foarte faina! Cred ca ar iesi super frumos, mai ales cu un fir sclipicios. Iti multumesc :*
Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim, i-am vazut pe dragalasii tai! 💕 De acolo si emotia. 😊
Sanatate, sanatate, sanatate! Si spor la bine! 💗
Poate ca m-as descurca si eu sa cos prin gaurele, dupa "tipar" (sau nu?! n-ar fi o noutate sa nu) 😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*

cu siguranta te-ai descurca. Am facut un tipar - acum mai ramane sa gasesc cutia ca am pus-o bine :))))).
iti multumiiiim!!
Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu