miercuri, 6 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 06 ” Glob/globuri ”



Azi, de Mos Nicolae, am primit o tema foarte draguta pentru Adventul fotografic - Ediția a II-a  si anume: glob/globuri. Atat de draguta ca... m-am blocat si nu a mai stiu ce sa fac, mai ales ca, in AEC Ziua 6 erau... Inele de hârtie.

Dar apoi, aruncand un ochi la ce era in Bradul Advent, am dat peste Mosi Craciuni cu secrete - imi lasasem inadins doi de facut pentru cand se va nimeri sa pice provocarea asta, ca sa intregesc gasca celor 8 (la fel cum am facut si cu acei biscuiti dulci). 

Si mi-am zis... bine bine, dar si ei sunt..... globuri! Macar pe cei doi finalizati astazi sa ii aducem in cadru... si din inelele de hartie primite, vad eu ce voi face (ma gandisem cand am facut fulgii sa fac un inger si vad ca si Mihaela (Mniko) a facut la fel... Hmmm. Tot inger am facut :))). Nu stiu ce are banda dublu adeziva - de lipit lipeste, dar parca nu tine, in timp.... Of ce suparator este!

De Mos Nicolae am primit-o pe Rosie Boo (de la Lottie - asa se numesc papuselele) si mi se pare ca parca ar fi sora mai mica a lui Rukkusu si Risu (si o cheama tot cu R .. haha). Probabil ati vazut-o in articolul cu Mosii (de la MFC). Si o pereche de papuci care se asorteaza cu hainuta lui K (pe care, oricat a slabit el, va trebui sa o desfac putin sa o modific...).

Sper ca ati petrecut frumos azi! Si ca Mosul v-a adus ce va doriti si mai ales multa multa sanatate 🙏. Si daca va si sarbatoriti, va doresc La multi ani, frumosi si sanatosi! 
La noi, Bunicul meu ar fi fost sarbatoritul astazi. Uneori, chiar ma gandesc ca el este un fel de Mos Nicolae... traieste intr-o lume de basm si vegheaza asupra noastra. Mi-ar fi placut sa il fi cunoscut si fizic - cred ca Bunicul ar fi avut mare grija de noi si ar fi fost tare bine. Chiar si asa.. sunt sigura ca o face. Si ii multumesc.

Pe maine!

ps: vi se pare ca sunt cam prea matinala / rapida ? - nu vi se pare chiar am fost (vreau sa zic ca am publicat cu noapte in cap articolele) nu am putut dormi si mi-a prins bine ca am putut face aceste proiecte. 😅 Si am avut mare noroc ca aveam materiale la indemana, desigur :)) - astept sa se faca 5:55... de-aia tot lungesc textul.
Va doresc sa primiti tot ce va doriti de la Mos Nicolae!

🌲
Ziua 06 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:


Linkuri directe:
🎄  06.  Copilarim Advent - calendar 6 decembrie
( Cadouri "Premii pentru concursul Impodobim bradul")

🎄
 
06. Darul Victoriei
🎄
  C.A. 06 " De Mos Nicolae"
🎄
  A.C. "Mos Nicolae si Braduta"  
🎄
  A.C. 06 "Curcubeu de vise"
🎄
  C.A. #06 "Ghetutele lui N"
🎄
  C.A. 06. " Ursuc " 
🎄  
#06. Miercurea fara cuvinte " Catelusul Sosetica "
🎄  #06. Mos Nicolae si Hainuta de Elf a lui Kouki.
🎄  Calendar Advent 06 - Moș Nicolae (Meloritm)
🎄  Calendarul Advent: Mos Nicolae si Cola
🎄  Calendarul Advent 2021 -  Ziua 06. Fereastra spre cer - Ciorapelul
🎄  Calendar Advent 2022 - Ziua 06 „Ingeras ”
🎄  Advent Calendar - Ziua 06 ” Glob/globuri ”

 
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 
 

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

hahaha, Rux matinala si Rux nocturna! Da, neobisnuit sa citim atâtea articole ... in gerenral, toate fetele din grup publica în ultimele zile câte doua sau trei postari pe zi . Fetelor, de unde atâta timp si energie?! Va invidiez!
Dar bineînteles ca ma bucur pentru voi si va doresc mai departe putere si creativitate.
La mine acasa nu a venit Mos Nicolae -eu si Helmut nu ne facem cadouri dar la serviciu, wow ce frumooos! am primit asa multe dulciuuuuri! si un parfumel de la L'Occitane... aroma de portocala si mosk, o combinatie pe care o iubesc foarte tare, mai ales acum, iarna ♥ Am facut poze :-) O sa fac o postare pe blog.
Pupici. O zi minunata! La multi ani de Mos Nicolae! 🎅

Diana spunea... [Raspunde]

Ai reusit un ingeras foarte... sofisticat. 😍
Risu e fotografiata intr-un decor frumusel, vesel, colorat. Asa cum priveste pare ca asteapta un semn de la cineva/ceva aflat in dreapta ei. 😊
Deduc ca ati primit lucrusoare frumoase tu si micul K. ❤ E bine ca a slabit micutul? Daca e bine, atunci ma bucur. 😊 ❤
Sanatate pentru voi! Pupici! 💗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte elaborat ingerasul tau. Eu am incercat sa lipesc cu silicon inelele de carton si am intampinat acceasi problema, nu a tinut. Pentru ca hartia asta se desface in straturi are nevoie de ceva care sa intre prin toate straturile ca sa stea bine lipita, eu am rezolvat cu lipici lichid. Stiu ca pentru tine nu este o optiune, poate pap.
Si am uitat sa zic de mosuleti, chiar ca sunt si eu globuri, eu am si mosi glob din sticla. Cred ca ti-a fost dor de un pic de origami!

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place mult-mult ingerasul. Va sta foarte bine in pom. recunosc ca l-as pune chiar pe post de varf, daca s-ar putea!
Pupici si o zi frumoasa, draga Rux!❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar sofisticat ingerasul tau. Îmi plac toate acele răsuciri ale hprtiei, ce elegant devine cu ele. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN in aceeasi persoana :)))).
Nu ne invidia... :) Sa stii ca eu abia tin pasul :)). Dar pentru mine decembrie e cumva de neratat. E momentul acela pe care abia il astept tot anul - ma desfasor si eu aici, pe blog :D.
Am avut inspiratia sa imi fac ciorna (adica sa fac un draft doar cu titlul de e vineri 8 dec. E un pas mic dar ma ajuta sa nu pierd sirul. La calendar insa am fost un pic mai inspirata si acolo am pus finalul acela la articol (cum ii mai zic eu pomelnicul). Dar chiar si asa tot am de intrat in fiecare zi si salvat articolele dupa ce se publica prin ce pagini se incadreaza. daca nu as face asta constant...ohoh.

Cat despre timp si energie.. ce e aia?:)) Deobicei ajung noaptea...
Cum? Leo nu primeste nimic de M Nicolae :D??? Vai vai... la anul e musai sa ii aduca si lui o tratatie macar :))).
K a primit o paturica noua cu Mos Craciun. O sa incerc sa il prind intr-o poza daca nu uit cand stam la Buni ca o iau si i-o pun acolo. Si o luam si pe Veve :)
Pup cu drag!! Imbratisari 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana raportez: sofisticatul.. rezista :))). Priveste mereu in partea aceea :))) Rukkusu priveste fix in partea cealalta. Si ueneori uit sa le pun sa priveasca macar una spre cealalta :)).

K a primit o paturica ( pe care si doarme acum) -a mai primit el si o Veve, dar pe aceea i-am dato mai demult, doar doar s-o juca .. O tolereaza, uneori o pupa :)))
Si o hainuta care se asorteaza cu paucii mei dar e cam mica - va trebui sa o modific si i-o dau de Craciun :D.

Nici eu nu stiu. In afara faptului ca ii simt destul de tare coastele... si ca e cam scheletic pe gustul meu la picioarele din spate, arata ca atunci cand l-am luat... Dar are apetit (ne-ar manca si urechile). Astept sa vorbeasca Mami si cu alt medic... Samponeul ala are si nu prea efect... Ma intreb daca de la el o fi slabit. Habar nu am.
Iti multumim mult!! Pup!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso
serios???? Hmm si eu credeam ca la silicon e mai trainic. Hmmm
Am si lipici lichid care (teoretic) nu are asa un miros deranjant (cred ca e un uhu - il cumparase Ralu) - dar mie ala nu mi s-a parut sa tina la astea...

Am si eu un mos glob :D hihi acum ca ma gandesc.
Sa stii ca sunt tot tuburi de carton - nu sunt origaami :D

Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cred ca s-ar putea si in varf. Nu stiu insa daca tine lagat lipitura. deocamdata al meu tine pentru ca nu sta chiar vertical.. e sprijinit semi-orizontal.
Ma bucur foarte mult ca iti place de el.
pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place :). Daca nu ar fi problema cu lipitul cred ca as fi tentata sa fac mai multe decoratiuni de gen. Adevarul este ca mai am o activitate cu materia asta prima in bradul advent... sau cel putin asa cred (am uitat ce e pe lista... hahahaha).
Vom vedea. Singurele de care imi amintesc sunt transformarile la care sigur stiu ca am lasat loc. :))) Si ca mai e un puzzle. Restul stiu in mare doar cam ce am mai scris pe bilet.

Iti multumesc. pupici

Trimiteți un comentariu