sâmbătă, 2 decembrie 2023

Bradul Advent 02 - Felicitari cu washi tape si suporturi de briose?



Iac-asa! Asta scrie pe listuta, asta facem 😅. Am mai primit o piesa de puzzle - si da, nu este colorat. Am trasat doar conturul pentru ca m-am gandit ca va fi dragut sa il coloram de Craciun.

Dar pana atunci, azi am avut o zi... perfecta, pentru ca merge centrala! Am trecut cu bine hopul si ii sunt recunoscatoare domnului care o ingrijeste an de an. Totusi.. asta a insemna ca am cam fost izolata la Buni in camera cam toata ziua - noroc ca azi de dimineata am reusit sa iau materialele pentru activitate.


Am reusit sa surprind iar degetele de Buni in poza - i-am povestit ca v-ati bucurat sa ii vedeti manuta in prima zi de Advent si pana la urma s-a lasat iar (un pic ce e drept) prinsa in poza. 
Pentru aceasta activitate am vrut sa folosesc niste suporturi de briose foarte dragute pe care le vazusem pe net. Le-am luat special cu gandul la aceasa provocare, probabil ii voi trimite si lui Ralu. Mie mi se par mai degraba folosibile la craft decat la mancare (chiar mi s-a parut ca imprimeul miroase - adica nu as pune la cuptor, poate dupa ce s-ar aerisi, daca se duce mirosul. sa pun prajiturele gata facute si reci, nicdecum calde). Dar pentru ce  le-am lluat eu, par perfecte!


Sunt patru modele: un renisor, un Mos Craciun cu un cadou, un om de zapada si un costum de mos cam secretos. Una dintre aceste felicitari va merge catre castigatorul de la  Impodobim Bradul XIV - Secretul lui Mos Craciun. Dar si celelalte vor calattori! 

Am facut suportul pentru felicitare (din carton colorat) si plicul din hartie colorata, am stampilat fiecare plic cu stampila preferata a Mosului secretos si apoi am lipit cate un suportel pentru briosa pe 8 dintre felicitari, scriind urarea cu stilourile mele cu cerneala colorata:









Cred ca odata in plic se va mai turti putin suportelul, dar odata scos se poate aranja un pic. Imi plac tare mult, dar poate si pentru ca le-am facut alaturi de Buni (nu a fost ceva extrem de complicat, am lipit cu banda dublu adeziva, dar pana m-am hotarat la combinatii .... a durat ceva).

Am lasat doua felicitari si pentru washi tape (am primit una de la MNiko si imi doream mult sa vad cum ar arata). Nu stiu de ce producatorii au cam parfumat genul acesta de banda (mi-am luat si eu un set de la o firma poloneza si stau momentan in balcon in cutie... .)))) pentru ca, da... miros...). Oricum, a meritat sa astept atata vreme cu banda pusa la aerisit pentru ca e chiar placut sa o folosesti in proiecte:




In afara faptului ca lumina de afara m-a ajutat maxim sa fac poze frumoase (🤣😅), mie chiar imi plac braduti din banda. Si da, nu am rupt, am taiat cu foarfeca :)))).


Acum, Rukkusu si Risu au strans plicurile cu felicitari si le-au pus bine. E posibil ca unul sau doua sa plece mai devreme - dar majoritatea vor pleca dupa 11.

Voi care dintre ele credeti ca va fi pentru concurs? :D Hihi....

Pe maine!



10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Dragute felicitarile tale! Foarte faina idee!
Eu am trimis ieri felicitarile, toate! Cele spre România nu se stie cat vor avea nevoie sa ajunga, asa ca... Iar cei din Germania serbeaza Adventul si Craciunul Asa ca am scris "Îti doresc din suflet ca spiritul Adventului sa te cuprinda total, sa gaseti timp sa reflectezi asupra anului ce-l încheiem, sa-ti rezervi spațiu pentru iubire si pace sufleteasca și sa traiesti momente pline de fericire!" Timbrele sunt exagerat de scumpe! Pentru 18 felicitari, am platit 29 Euro! Ma rog, unele mai scumpe, altele mai putin (Franta, Spania, România si Germania). Dar... am mai bifat o activitate din lista "to do - Advent"
Pupici si îmbratisari ♥

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai adunat un curcubeu de felicitari! Banuiala mea este ca la concurs merge fix cea cu mosul secretos! Si eu as fi cumparat asemenea hartiute, clar nu in scop culinar. Renisorul este adorabil! Si banda washi se potriveste foarte bine pe felicitari, am si eu mai multe cu tematica de Craciun, ia sa intru in ele!

MNiko spunea... [Raspunde]

Frumoasă activitate ați avut azi. Formele de brioșe erau deja decorate s-au le-ați decorat voi? Tot cu washi tape, mai poți face niște felicitări frumoase, cu lumânări. Am avut în 2020 și un advent doar cu felicitări și am făcut una în acest fel : https://mniko.blogspot.com/2020/12/ziua-20-mos-craciun-din-spatule-de-lemn.html
Am zâmbit cu gura până la urechi când am văzut ce ați făcut voi azi. Urmeaz, dar nu spun ce și nici când, dar urmează ceva...

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac.
Si eu va trebui sa ma grabesc putin cu organizarea - acum ca merge centrala macar ceva s-a rezolvat (oricum am avut cald ca aveam un radiator, dar ma interesa sa fie in toata casa, sa nu se strice lucrurile... totusi).Ce mesaj frumos :*!!!
Niic nu ma stiu cat este un timbru.. organizam intr-o vreme Felicitari Calatoare pe Provocari Verzi. Am vrut sa reiau dar eu nu ajung la posta si nu am gasit sa cumpar timbre online asa ca am renuntat ...

Dar va trebui sa trimit ceva si la Ralu si sa vezi atunci distractie :))).

Pup cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso am luat si niste cartoane pentru felicitari - doar ca nu le-am putut folosi.. :))) si astea erau singurele culori de carton pe care le mai aveam disponibile, asa ca ... m-am adaptat.
Exact asa va fi - un Secretos in adevaratul sens al cuvantului :)).

Se cam turtesc puse in plic, dar scoase si aranjate putin, isi revin (ca am facut proba - eu speram sa le fac rozete rozete dar asa parca sunt mai interesante.

Setul meu e de la cei de la care am luat si creioane colorate si lipici (si nu au miros) - fix benzile au si.. cutia de creioane profi, in suport de metal (tot de la ei). Nu imi vine acum in minte cum se numesc (ceva cu P) si nici nu vreau sa ies de sub pilota... 😅.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko chiar a fost frumos si nu neaparat obositor (desi dupa am facut ceva perechi de papuci pentru premii - pentru papusi si cred ca am obosit un pic).

Au fost imprimate de la bun inceput (vezi ca sunt la Jumbo - le-am gasit online). Am vazut felicitarea - arata foarte frumos :D - doar ca ar fi mers daca foloseam setul cu mai multe, asa cu acelasi imprimeu ..
Vai de mine.. oare ce ne-ai pregatit :D?

Diana spunea... [Raspunde]

Frumoase sunt felicitarile! 😍 E prima data cand vad hartii desenate, pentru briose - oare chiar pune cineva in cuptor cu praji, aceste hartii?! Hm. Cred ca se potrivesc mai bine ca decor pe felicitari sau altele. 😊
Sa-i fie din ce in ce mai bine lui Buni a ta! 💕 Si sa lucrati impreuna tot mai multe, cu fiecare zi care trece.
Ma bucur ca a mers ok cu "medicul centralei"! Ai mai trecut, cu bine, un hop!
Rux, rolele acelea de banda decorativa pe care le ai in balcon la aerisit le tii in cutie?! Lasa-le pe un pervaz, ceva - in cutie (chiar si fara capac) se aerisesc mai greu...
Spor la toate! Sanatate!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti plac :*.
Se pare ca sunt persoane care pun - faza e ca ... au miros, de la cerneala presupun (asa se mai intampla si la unele coli colorate). Numai gandul sa pun asa ceva in cuptor... brrrr.
Dar probabil ca asa, de pus pe masa cu ceva care e deja copt..

si eu le-as folosi ca decor (as pune ce vreau in altceva si poate apoi in ele :)))

Doamne Ajuta sa ii fie! Sunt foarte fericita cand e mai vioaie - clar o zi buna :D/

Daaaa si eu sunt super happy. E o draguta centrala noastra. :D si da sunt foarte recunoascatoare pentru ieri !!

Sa stii ca sunt in cutie (care e deschisa) - nu am apucat sa le scot, dar o voi face :*. Itimultumesc :).

Puuuup cu drag :*

Diana spunea... [Raspunde]

Vazand in realitte si hartia pentru briose si felicitare pot spune ca sunt foarte, foarte dragalase! 😊 ❤ Multumesc! 💗
(dar tot n-as pune in cuptor hartiile in cauza) 😊
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nici eu nu as baga asa ceva in cuptor ca sa fac mancare in ele. :) Dar imi plac asa pentru craft. Probabil ca ar arata dragut si daca s-ar pune in ele ceva pe masa - uite ca nu am incercat sa scot vro 2 la aer (mie mi se pareca miroase cerneala.. am patit asa si la coli colorate de la lidl - ca acelea din care fac plicurile. Dar la acelea s-a dus in timp.

Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu