vineri, 22 decembrie 2023

Bradul Advent 22: Kituri de decoratiuni simpatice.


Abia asteptam piesa aceasta de puzzle, care sa ma anunte ca am de intrat in Kit-urile creative pe care le mai cumparase,. De fapt, o bucatica din ce e intr-unul dintre kit-uri ati vazut poate ieri - pentru ca pe acela, il desfacusem deja.. :)))).


Initial aveam acest kit si inca unul 3D notate pe lista, dar l-am facut tot alaturi de Buni, ceva mai repede, pentru ca mi-am amintit ca mai aveam si un kit cu banderola.. :)). Logica era ca tot urma sa fac doua in aceeasi zi.

Dar sa revin la acesta: contine 3 figurine, fiecare are piesele puse in punguta ei. Au banda adeziva pe spate si anumite detalii sunt pretaiate (dar se gasesc nu tocmai usor - ca sa stiti, la unele e de cautat pe bucatica de material, locul unde se afla - va spun mai jos la care). Fetrul este foarte subtire, dar per total este un set deconectant si se obtin 3 figurine simpatice:



Initial am crezut ca va trebui sa decupez eu elementele :)), dar la o privire mai atenta m-am linistit - chiar sunt pretaiate, dar ca se observa relativ greu cele care nu au ceva pe ele (de exemplu cerculetul rosu de mai sus, sau nasul mosului).




Ultimul montat a fost Omul de zapada. El a avut un ochi un pic mai sters (s-a rezolvat cu putin marker) si norocul de a fi pozat invers.. :)) :





Per total o activitate relaxanta si trei decoratiuni simpatice. Pretul bun. L-a luat de pe e-jumbo. De unde le-am luat si pe celelalte doua... 
Azi am atacat setul 3D si cel pentru banderola.. Sa incepem cu cel 3D. La el s-a folosit un fetru mai gros si tare - ca sa poata sustine constructia. Mi-a placut tare mult si e super usor de montat. Cred ca mi-ar fi placut sa gasesc mai mult bucatele de material care fusese perforat - am gasit doar un glob verde si un ochisor mic alb de la Omul de zapada :)). Mie imi plac chestiile astea pentru ca le pot folosi prin alte proiecte.







Mi-ar mai fi placut ca Omul de zapada sa aiba nas si ochi :))). Si sa mai fie o stea galbena ca sa lipesc si pe spate. Dar per total e un set dragut! Si nu imi pare rau ca l-am luat. 

Cel de-al treilea, nu il luasem neaăarat ca sa il montez.  Mai degraba voiam sa il modific pentru Kouki. Noi trei (eu, Mami si Buni) avem luate banderole simpatice si voiam sa ii fac si lui.. Dar pentru ca facusem primul set, am zis ca .. de ce nu. Revin mai jos cu impresii!



Inca de cand l-am desfacut am revenit la impreia mea initiala ca n-ar trebui sa il lipesc si ca mai bine... modific.. Desi continutul, dupa cum puteti vedea, arata promitator. Mare lucru nu am avut de facut - doar sa pun la urechi detaliile si sa lipesc strasurile dupa bunul plac... Benzile de lipit sunt destul de puternice - teoretic ar putea tine banderola.. DAR, nu sta neam :)). 


Lui Kouki i-am asezat-o eu cumva sa se vada cornitele. Si cu siguranta va trebui sa o rearanjez cumva (probabil o sa i-o pun pe ceva elastic.. cred. sa vad cum scap de lipici de pe baderola - care e faina. Oricum, NU acum :)). 



Ideea e super draguta - si produsul final ar fi reusit dar nu vine cu indicatii si cred ca pentru un copil ar fi un pic cam frustrant ... Vorba aia, a fost si pentru mine. M-am uitat eu pe poza, ca poate nu am pus bine elementele dar nu...Voi reveni cand voi avea timp de proiect cu un update, cel mai probabil. 



Veselie mare, ce mai ... va place gasca lui Kouki ? :D Eu m-am bucurat sa pot face pozele - tare  erau simpatici toti.

Am adunat si pentru o poza de grup toate decoratiunile rezultate din kit-uri. Ma bucur ca le-am luat - le putem folosi si ca sursa de inspiratie, iar mie mi-au prins bine - e relaxant (ma rog daca nu punem la socoteala partea cu banderola.. care nu sta si ne amuam de situatie) cateodata sa montezi pur si simplu cate ceva de gen... 


Pe foarte curand!

4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce drăguți sunt, omulețul de turtă dulce pare bun de mâncat! Iar Kouki este adorabil cu cordeluța pe cap! Ce cumințel poate fi! Sper este bine! Și mi-e drag de el când văd cum stă sub avalanșa de jucării! Mi-e drag de el oricum, dar e așa de dulce ghemuit acolo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso mananca bine, dna dr spune ca e in parametri normali. sper sa scapam de prb micozei (care nici nu stiu de unde a aparut si cum.. clar a fost adusa sau poate generata de ceva din ce tot au dat pe coloana din baie..). La el acum mai e si stresul - cu ce s-a intamplat cu buni si toate schimbarile, Dar eu ma straduiesc sa ii fie bine.. coplesit de dragoste e.. nu prea ma asculta, ceea ce imi cam ingreuneaza ... sarcina. Cand e mai nervos asa ca nu are el ce vrea cand vrea se scarpina si ii zic nu.. crezi ca se opreste? tre sa levitez pana la el. Dar e un scump.
Pup cu drag :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Acum văd și eu kiturile cu care te-ai jucat. Ti-am zis, setul cu moșul ornează la noi balustrada. Brăduțul 3d îl avem și noi, nu l-am montat acum - il luasem pt cineva cu care nu ne-am mai întâlnit și așa a rămas la noi. Coronița e simpatică. Nu am luat-o că nu prea mai suntem fan coronițe, de când purtăm toate ochelari. Nu se împacă ochelarii cu coronițele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si eu port ochelari :))))).
Voi transforma cumva intr-o deco pentru Kouki. Dar clar nu acum... nu imi vine sa cred ca deja maine e a treia zi de Craciun. Efectiv nu stiu cand trece timpul. Nu stiu.
Sunt foarte simpatice celelalte seturi :D

Trimiteți un comentariu